Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

m-am despartit de viitorul sot

Interpretare vis: m-am despartit de viitorul sot

  mihaela
  01-08-2012

am adormit un pic suparata pe iubitul meu si l-am visat ca m-am despartit de el, si fostul iubit imi venise in ajutor sa ma sustina. viitorul sot nu-mi mai raspundea la telefon, deasemenea nici parintii lui.

Interpretare vis (2)

avatar

mihaela    •    01-08-2012

m-am trezit si totul era f bine. iubitul se trezise inaintea mea, mi-a facut cafeaua si mi-a pus muzica , m-a luat in brate si mi-a zis \"buna dimineata iubita mea., cum te-ai odihnit?rnm-ai esti suparata pe mine?.....sa terminam astazi lista cu invitati si sa mergem sa rezervam localul\" ......cred ca e tocmai invers, l-am visat ca m-am despartit iar dimineata era numai lapte si miere....

avatar

Nelu    •    03-03-2015

Am visat ca stăteam in pat lângă nevasta si mi-a spus ca tot timpul cât am fost împreuna a avut pe cineva si acum este timpul să-mi spună ca nu mai vrea sa fim ampreuna si vrea sa ne despartim din cauza ca eu sunt tot plecat si mai mult timp a petrecut cu persoana cu care m-a înșela și-l Iubește mai mult decât pe mine, totul a fost foarte real ca in realitate.

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-umflatura.jpg - ingrijorare pentru urmasi, griji privind o mostenire; - esti preocupat de viitorul copiilor tai sau, daca nu ai copii, de viitorul…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Umflatura
interpretare-vise-sex.jpg Daca ati visat ca faceti sex cu persoana iubita: va asteapta neplaceri si certuri. Daca ati visat ca ati facut dragoste co…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Sex
interpretare-vise-afine.jpg Daca le maninci, viitorul este nesigur .…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Afine
interpretare-vise-capsuni.jpg - vei avea succese la care nici n-ai visat, la care nici n-ai gandit.…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Capsuni

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri