Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Morti

Interpretare vis: Morti

  Raluca
  02-05-2009

Buna ziua.. de ceva vreme am niste vise foarte ciudate ce ma sperie din ce in ce mai rau. Visez f des oameni morti, ( pers pe care nu le cunosc ) care mor in fata mea din diferite motive ( calcat de tren, de batranete, batut ), sau visez persoane arpopiate care isi iau la revedere de la mine, spunandu-mi ca vor muri. Am mai visat si persoanele apropiate care sunt moarte, chemandu-ma la ele sau vorbind cu mine ca si cand nu ar fi nimic neobisnuit., sau cerandu-mi iertare pt anumite lucruri.
Ultima oara am visat o femeie beata ( si am mai visat odata o pers beata , moarta ) , care a murit in urma unei batai luate de la mine si inca cateva persoane. Insa totul se intampla ca sa ne aparam de ea doar. Visul s-a sfarsit cand ii tineam lumanarea , ea fiind deja moarta, si cineva langa mine suna la 112. Nu stiu cum se facea, ca eram intr-o biserica la sfarsit, cu toate ca initial eram intr-o casa.
Acesta este doar unul din ultimile vise ciudate.
Sper sa imi poata spune cineva ce ar putea semnifica.
Va multumesc anticipat.

Interpretare vis (4)

avatar

Stoica Georgian    •    18-09-2009

Este deja a doua noapte in care visez ca cineva moare langa mine. Prima seara am visat ca un barbat a murit langa me , si aseara am visat ca o multime de oameni au murit intr'un accident chiar in fata mea.
Multumesc,

avatar

catalin    •    02-02-2010

de cateva seri visezi k mor rude de ale mere atat vi cat si decedate si uneori me trezesk speriat

avatar

antihero    •    03-02-2010

Nu va mai uitati la stirile de la tembelizor.

avatar

ana    •    19-09-2010

am avut doua nopti de groaza. 1 noapte am visat ca ma aflu pe un virf de munte, de jur imprejur zapada, intr-o casa de lemn si cu niste prieteni nu prea apropiati, in casa dintr-un dulap au cazut niste morti fara kap.. dulapul era deskis de iubitul meu.. rn2 noapte am visat ca dupa mine alearga niste ciini flaminzi si eu alergam pina nu m-a sunat tatiku in vis apoi m-am trezit.. va rog sa ma luminati ce inseamna aceasta.. multumesk mult..

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-sex.jpg Daca ati visat ca faceti sex cu persoana iubita: va asteapta neplaceri si certuri. Daca ati visat ca ati facut dragoste co…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Sex
interpretare-vise-mort.jpg - amintiri ale trecutului, aspecte demult incheiate, situatii terminate; Te visezi mort - prevestire de nefericire; - probabil ca oamenii din vechime…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Mort
interpretare-vise-scaun.jpg - daca il vezi in vis, e semn de autoritate si putere; cu cat scaunul e mai frumos, mai impozant, cu…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Scaun
interpretare-vise-erou.jpg In mitologie, eroul este fiul unei fiinte divine, zeu sau zeita, si al unei fiinte umane, barbat sau femeie. El se…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Erou

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri