Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

nor negru

Interpretare vis: nor negru

  cristina
  04-09-2015

Eram cu familia mea, 2 copii si sotul, pe o pajiste superba. Un camp verde si undeva in spate se vedea o padure frumoasa. Vremea era extraordinara. Cald, soare, fara pic de nor. Undeva inmijlocul pajistii se afla o fantana. Noi eram foarte fericiti , radeam, alergam, cantam. Deodata cerul s-a intunecat de un nor negru.. Dar nu numai cerul, ci si ziua s-a intunecat, de parca ar fi fost eclipsa de soare. Am plecat cu totii spre poarta. Pajistea era de fapt gradina casei noastre. Casa era gen cele din Transilvania, direct in strada. Am intrat cu totii in casa si m-am dus catre usa din fata , sa ies in strada sa vad ce s-a intamplat. Cand am iesit in strada, un preot era in fata casei mele si stropea cu aghiasma. L-am intrebat ce face si mi-a raspuns - nu vezi?, iti sfintesc casa!. In acel moment s-a auzit un zgomot foarte, foarte puternic, ca un tunet. Preotul s-a speriat si a intrat la mine in casa. Deja acum la mine in casa erau mai multi preoti care sfinteau casa. Eu eram inca in pragul usii si un barbat, blondut, bondocut, intindea mainile spre casa mea si facea - uhuhuhu. Eu, fara sa-mi fie frica, i-am spus ca poate sa faca el uhuhu pana nu mai poate, pentru ca mie imi sfintesc casa preotii si nu mi-e teama. Dupa ce i-am spus acel lucru, omul s-a intors si a plecat. Am intrat in casa si in acel moment am auzit-o pe mama ca se certa cu cineva afara. Am vrut sa ies, dar tata m-a tinut de mana si mi-a spus sa nu ma duc, sa o las in pace, ca din cauza norului suntem cu totii mai nervosi. nu m-am mai dus dupa mama, insa usa o deschisesem si am vazut cum acel nor se duce si afara ramane din nou acea vreme superba de la inceput.
A fost un vis de acela din care atunci cand te trezesti chiar crezi ca l-ai trait.

Interpretare vis (2)

avatar

eulide    •    07-09-2015

cred ca e vorba de o schimbare. Tatal tau te-a oprit sa te duci dupa mama ta. S-ar putea sa fie ceva in legatura cu mama ta. Daca ai fost certata cu ea ai sa te impaci.Sau vezi sa nu se intample ceva cu mama ta.
Poate ar trebui sa mai mergi pe la biserica. De obicei cand visezi preoti sau biserici e un indemn de a mai merge la biserica.
Omul acela blondut... mai plateste o slujba pentru casa ta.
Cred ca vei avea o cumpana de care vei trece cu bine.

avatar

cristina    •    07-09-2015

intr-adevar, dupa doar 2 zile, eu am visat asta intr-o joi spre vineri si duminica dimineata a murit mama, in somn, fara niciun preaviz, fara sa se simta rau. A facut in somn un atac cerebral.

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-randunica.jpg - vesti bune, de innoire si renastere, curand ceva nou se va intampla, sperante noi, esti in fata unui nou inceput,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Randunica
interpretare-vise-casa-in-copac.jpg Sa vezi sau sa visezi ca stai intr-o casa in copac sugereaza ca incerci sa scapi de problemele de zi de…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Casa in copac
interpretare-vise-fluiera.jpg - pasivitate, necesitatea de a face haz de necaz de toate problemele si deziluziile; - piedici peste care vei trece, dorinta de…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Fluiera
interpretare-vise-degete.jpg - element de context ce vizeaza activitatea personala; - de vei visa ca bati cu degetul intr-o usa, e semn ca…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Degete

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri