Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

o fata care plange

Interpretare vis: o fata care plange

  Banu Claudiu
  17-11-2009

In ultimele doua saptamani am visat de cel putin 10 ori acelasi vis....
Visez ca sunt la munca si in fata magazinului, pe trotuar se afla o fata cu parul negru, cu ceva alb pe ea(dar nu stiu exact ce) care plange.Eu ma ridic de la birou si incerc sa merg sa vorbesc cu ea.
Aici incepe problema....
Ajung la usa si aceasta nu se deschide, sau daca se deschide (in unele vise) .......nu pot sa ii vad fata fetei si nici sa vorbesc cu ea! Fata sta cu capul pe genunchi si pange fara sa imi raspunda sau sa ma priveasca!
As dorii sa stiu care este interpretarea acestiu vis........deoarece sunt oarecum inspaimantat de acest vis care se tot repeta si as vrea sa stiu!!
va multumesc

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-anestezie.jpg - acest termen face parte din campul SPITAL, dar se adauga si notiunea de suferinta, ideea ca cel care viseaza este…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Anestezie
interpretare-vise-caine-catel.jpg - fidelitatea fata de stapanul lui este aproape intotdeauna luata in calcul la interpretarea acestor vise. Conform experientei mele, orice vis…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Caine, catel
interpretare-vise-raceala-racit.jpg Daca visezi ca esti racit inseamna ca vei avea parte de o mica boala. Insa aceasta talmacire este doar general valabila,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Raceala, Racit
interpretare-vise-tradare.jpg Sa visezi ca ai fost tradat reprezinta suspiciunile tale in legatura cu o anumita persoana, relatie sau situatie. Tradarea apare deseori in…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Tradare

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri