Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

panze de paianjen

Interpretare vis: panze de paianjen

  iulia
  06-03-2015

Visul este de cateva seri si nu mi-l amintesc chiar pe tot dar sper sa ma ajutati.

Eram intr-o incapere mare cu prieteni si trebuia sa plecam undeva dar am ramas in urma pentru ca am vazut o "perdea" deasa de panze de paianjez si am inceput sa o dau jos cu o matura. Dupa ce am terminat am fugit.

Si apoi m-am trezit.

Interpretare vis (1)

avatar

Gratar Ion    •    07-03-2015

Uneori constiinta noastra,ca parte al casei spirituale,caci trupul unor oameni sunt si ca sufletele lor sunt pline de griji,temeri ce trebuie la un moment curatite sau allungate aceste gunoaie.Te vezi curatind casa ta ,este tocmai reculegerea si dorinta ta de-a face o curatenie pur spirituala in viata ta si de-ati incarca bateriile energetice si spirituale,este tocmai acest vis care te viziteaza.

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-barca-cu-panze.jpg Sa vezi o barca cu panze in vis simbolizeaza succes.…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Barca cu panze
interpretare-vise-matura.jpg - lipsa de respect, incapacitatea de a depasi propriile limite, senzatia ca nu esti bine tratat de ceilalti, ca esti ignorat…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Matura
interpretare-vise-paianjen.jpg - semn de noi oaspeti; - vis cu noroc; Omori un paianjen - daca visezi ca omori un paianjen, vei avea bucurii; Paianjen…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Paianjen
interpretare-vise-ratacit.jpg - intr-un oras, intr-o padure etc - treci printr-o perioada de mare deruta, nu ai parte de certitudine in viata de…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Ratacit

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri