Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Prieteni din trecut

Interpretare vis: Prieteni din trecut

  Samantha
  06-06-2015

Nu stiu cum sa explic asta. Visez foarte des ca fac....o felatie. Nu visez intr-adevar scena, doar sfarsitul. De exemplu sunt pe o banca, si sunt trista la gandul ca am facut asa ceva, si nici persoanele din vis nu imi plac. In vise vin tot felul de baieti pe care ii stiu din trecut, dar cu care nu m-am inteles, si imi spun sa..le fac o felatie. Ma simt mereu obligata sa o fac, si imediat ce incep, visul se schimba, adica ajung la final, cand totul deja s-a terminat. Atunci mereu vine cate o femeie mai in varsta, sau o fosta vecina, si ma intreaba de ce am facut asta. Femeile mereu se uita urat la mine, de parca ar fi dezamagite. Si le spun "Pentru ca el m-a pus", apoi ele zic "Si tu trebe neaparat sa faci?".
In viata reala am un prieten, si nu vreau sa il insel nici macar in gand. Dar apar uneori vise de genul asta, si ma simt de parca l-as fi inselat.
Am avut un vis in care am reusit sa spun nu, si nu am facut-o, dar nu pot sa controlez asta mereu. Si ma dispera gandul ca, daca accept asta in vis, inseamna ca as accepta-o si in viata reala la un momentdat. Adica sa-mi insel prietenul.
Ma ajuta cineva sa inteleg ce inseamna visele astea? Sau macar cum pot sa fiu mai indrazneata, si sa ma opun in vis, nu sa pic in genunchi ca o ratata si sa ma trezesc cu sentimente oribile.

Interpretare vis (1)

avatar

mannix    •    07-06-2015

Inseamna ca iti place mult sa o sugi la mai multi si ca esti curva. Nu se trateaza.

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-legume.jpg - sanatate, puritate, naturalete, siguranta, liniste; Le vezi - potrivit unor explicatii mai noi, vei avea parte de munca grea, iar rezultatele…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Legume
interpretare-vise-sex.jpg Daca ati visat ca faceti sex cu persoana iubita: va asteapta neplaceri si certuri. Daca ati visat ca ati facut dragoste co…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Sex
interpretare-vise-autoturism.jpg Sunt nenumarate vise care aduc in scena un autoturism care are mereu probleme. Autoturismul simbolizeaza conduita interioara, ilustrand…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Autoturism
interpretare-vise-prietenie-prieten.jpg - vei avea parte de intristare, de suparare; - probabil ca esti deja tulbure din punct de vedere sufletesc, iar visul vine…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Prietenie, prieten

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri