Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Tsunami in New York

Interpretare vis: Tsunami in New York

  Alina
  12-10-2009

Iata a treia oara de cind am vise despre Tsunami in New York. De fiecare data se petrece diferit, dar cu detalii asemanatoare.
Deoarece locuiesc in New York la momentul de fata, stiu detaliat cum arata. Deci ma vad in vis in masina noastra alaturi de sot ca ne indreptam spre casa, la un moment dat sotul imi spune ca nu se vede nimic in fata, cind iau seama parca totul este acoperit de un val gigantic care vine spre noi. Acest val il vad din partea dreapta ca un parete, si de-asupra in loc de cer, si noi in mijloc pe drumul care ne duce acasa. Iata in ultimul vis parca vedeam si oameni plutind prin apa, care nu auzeam ce doreau sa-mi spuna, dar parca intelegeam din mimica buzelor - "AJUTOR" - si aceste persoane erau imbracati in rosu.
Daca ar fi cineva sa-mi interpreteze visul, m-ar ajuta foarte mult. Este a treia oara de cind vad acest tip de vis. Trebuie sa fie o semnificatie.
Va multumesc anticipat.

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-ancora.jpg - economie, nu irosi bani si energie pe lucruri inutile; - probabil vei bate pasul pe loc, fiindu-ti dat, cel putin…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Ancora
interpretare-vise-actor.jpg - cineva te va insela; Vedeta - dorinta personala de recunoastere, de realizare; - doresti sa capeti ceva din personalitatea acestui…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Actor
interpretare-vise-valuri.jpg - suisuri si coborasuri in plan emotional, psihic, sentimental; apa este simbolul vietii interioare, deci felul cum se misca valurile indica…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Valuri
interpretare-vise-sot-sau-sotie.jpg - sunt posibile doua interpretari, in cazul in care va vizualizati sotul in vis: fie este vorba de o figura simbolica…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Sot sau Sotie

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri