Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

am visat bani

Interpretare vis: am visat bani

  miclaus
  10-01-2015

Am visat ca mergeam cu masina si la un moment dat am trecut cu masina pe sub o parcare subterana si cand am iesit din parcarea sub terana era o bariera si un o persoana care trebuia sa o platesti la iesirea din parcare cu un 1 leu si cand am iesiti din parcare langa pesoana care lua bani de la iesirea din parcare am vazut o punga cu multi bani si am luato can am ajuns acasa mam uitat in punga sa vad ce mai este in punga inafara de bani si am gasit multi bai de 50 de euro si multi bani de o 100 lei si un telefon mobil rosu la un moment dat am arucat telefonul pe geam ca su afle ca eu am luat bani si tot in acelasi timp vroiam sa cobor jos sa caut telefonul si sa sun persoana respectiva si sai dau bani inapoi pentru ca imi era frica, asta este tot ce am visat sper sa insemne ceva ca asa ceva nu am visat niciodata .

Interpretare vis (2)

avatar

maresha    •    10-01-2015

Dragul meu miclaus tu in perioada viitoare vei afla vesti care iti vor afecta imaginea de sine,probleme legate de varsta ta,o initiere docmatica al unei scoli.Vei culege rezultate promitatoare gratie unui ?..1.maestru iinitiatic de grad 1...;si experiente negative care te vor oteli.Banii si telefonul gasit de tine in vis reprezinta zile,luni sau ani de pregatire profesionala pe scara ierarhica al acestei scoli.

avatar

Daniela    •    29-09-2015

Eram cu băiatul în brațe și m-a lovit o mașină. După care a deschis ușa mașinii și mă lovit și cu ușa. Am căzut cu tot cu copil și am strigat ajutor. A coborât din mașină un barbat și mă întrebat dacă am pățit ceva... și își cere scuze. Eu iam spus ca nu mă simt bine și plângeam și eu și copilul. Ce vrea sa însemne acest vis? Nu am mai visat așa ceva pana acum?

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-punga.jpg - de visezi ca gasesti o punga cu bani, vei avea succes in dragoste, dar nu si in afaceri; - se mai…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Punga
interpretare-vise-bani.jpg Bani in vis: - capacitatea de a-ti atinge telurile, în functie de relatia pe care o ai cu banii în…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Bani
interpretare-vise-saci.jpg Plini cu carbune - inseamna impacare cu un dusman; Cu bani - e semn de noroc in afaceri; - vei face…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Saci
interpretare-vise-masina.jpg - element de context ce descrie planul relational si comunicarea intre oameni; Masina mica - relatia cu partenerul sau cu familia…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Masina

Vise interpretate

Vise neinterpretate

    Vise postate care au legatura cu am visat bani

  • avatar
    Bani
    Andra   |   14-03-2009
  • avatar
    bani
    lorentzo   |   19-03-2010
  • avatar
    bani
    Roxana   |   18-04-2010
  • avatar
    bani
    madalina   |   18-02-2012
  • avatar
    bani
    anitei bianca magdalena   |   07-02-2011
  • Vise  

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri