Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
dictionar-de-vise-duminica

Duminica

Ce inseamna cand visezi: Duminica

  cevisez.ro

Atunci cand visezi ziua de duminica inseamna ca vei avea parte de multe clipe fericite, de bucurii, de petreceri, iar semnificatia psihologica a intregului vis se poate reduce la dorinta pentru o viata armonioasa, linistita.

Totodata daca visezi ca pleci de acasa intr-o zi de duminica inseamna ca vei avea parte de bogatii si de bucurii mari in familie.

Se spune ca mai prevesteste si zi de sarbatoare, de veselie, distractie, avand in vedere ca este ziua de de odihna a Domnului, deci este bine sa va faceti planuri pentru concediu daca visati asa ceva deoarece va veti distra foarte tare, nimci nu va sta in calea fericirii.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

dictionar-de-vise-ciocolata Cand visezi o ciocolata inseamna ca vei avea parte de sanatate, de bunastare, de o casnicie fericita. Daca visezi o ciocolata cu alune inseamna ca vei avea parte de nemultumire si de plictiseala. Se zice ca nu e bine sa te visezi mancand…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Ciocolata
dictionar-de-vise-inger-ingeri Vis foarte bun, prevesteste marire si putere. Visul cu inger inseamna, in mod obisnuit, noroc, mai ales daca ingerul se afla in zbor. - inger in alb in vis inseamna nevoie de protectie, de compasiune, incapacitatea de a te descurca singur, asteptarea…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Inger, ingeri
dictionar-de-vise-mos-nicolaie Dupa cum spune traditia Mos Nicolaie este un prilej de bucurie dar nu numai. Dupa fapt si rasplata. Visele care au legautra cu Mos Nicolaie. Daca, in vis, primesti de Mos Nicolaie cadouri care iti fac placere inseamna ca ca veti avea…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Mos Nicolaie
dictionar-de-vise-zilele-saptamanii LUNI - sub semnul Lunii si al cifrelor 2 si 8: dualitate, armonie, buna stare. Visele noptii de luni sunt relaxante, dar fara mare sansa de interpretare. MARTI - ziua lui Marte, se zice ca-s trei ceasuri rele; oricum, marti sta sub…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Zilele saptamanii

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri