Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

lalele negre

Interpretare vis: lalele negre

  mocanu carmen
  03-04-2016

earm cu mama mea care este moarta si culegeam lalele negre de pe un cimp aproabe de unde am locuit in trecut, iar cumnata mea eramirata ca se gesesc lalele negre.
Puteti sa-mi spuneti ce semnifica?

Interpretare vis (1)

avatar

Mary    •    28-11-2020

Se făcea că era undeva spre dimineață, și nu știu cum am ajuns in gradina vecinului. Acolo am găsit într-un șir de flori langa casa lalele negre 4-5 fire. Când am vrut sa le fut, am observat că scândură de la gardul cu celălalt vecin se mișcă și am observat cea mai mare cățea din viața mea care vroia sa mă atace.M-am ferit încercând să țin scândură loculi, blocand-o, dar nu reușeam, am observat că între mine și ea un șanț adânc tare și lat de vreo 50 cm... Îmi era milă sa nu cada in gaura, ea fiind de partea ei de gard(gaura). La un moment dat a trecut spre mine de parca nu era nici o gaura, M-am liniștit k nu o sa plătească nimic pt k e prea mare, am impins-o am blocat gardul. M- am pus jos am pipăit rădăcina lalelelor negre, am luat un bulb(era precum o mergea mare neagra și fără pic de pământ pe ea) am rupt toate lalelele pt a nu le vedea cineva cu gândul când se trec sa vin sa iau toți bulbi. Lalelele erau așa de negre și strălucitoare, erau incredibil de frumoase. Le-am luat și să mă întorc acasă... Când am observat k se face dimineață și copii au început să meargă la școală. Am inceput sa mă ascund printre celelalte flori galben cu roșu care semănai cu zambilele dar florile mari că la lalele. Am pierdut bulbul, l-am găsit... Și am sărit gardul in gradina mea acolo tot ascunzandu-ma sa nu mă vadă cineva și ținând bulbul strâns în mana.

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-masline.jpg Verzi - semn bun, de pace si fericire, mai ales daca maslinele sunt multe si verzi; Negre - se spune ca, uneori,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Măsline
interpretare-vise-sprancene.jpg Mari - e semn de bucurie, desfatare; - probabil ca, dintotdeauna, sprancenele au avut o legatura cu bucuria, cu transmiterea unor…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Sprancene
interpretare-vise-lalea-lalele.jpg Lalelele semnifica fertilitate, speranta, dragoste idealista, caritate, perfectiune si dragoste de viata. Ele prevestesc o căsătorie fericită, prietenii, care vor evolua…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Lalea, lalele
interpretare-vise-retea-de-sirma.jpg - daca vezi in vis, e rau; iti dau tircoale ginduri negre…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Retea de sirma

Vise interpretate

Vise neinterpretate

    Vise postate care au legatura cu lalele negre

  • avatar
    lalele negre
    mocanu carmen   |   03-04-2016
  • avatar
    Lalele
    Andreea   |   05-12-2012
  • avatar
    lalea
    mari   |   15-12-2008
  • avatar
    Lalele mov
    Anastasia   |   05-03-2019
  • avatar
    lalele
    crys   |   14-08-2010
  • Vise  

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri