Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

m-am visat mireasa

Interpretare vis: m-am visat mireasa

  cristina
  12-05-2009

am visat ca eram mireasa si trebuia sa ma marit cu un var de-al meu pe care eu nu il cunosc si pe care il chema andrei.Nu am niciun var cu numele acesta.Eram imbracata in rochie de mireasa si toata lumea era tare fericita ca ma marit .iar eu eram f trista pt ca nu-l iubeam pe acel barbat.Rochia mea avea o trena f lunga iar diadema de pe cap imi cadea incontinuu

Interpretare vis (42)

avatar

iulia    •    12-05-2009

eu din cate stiu nu e bine sa te visezi mireasa...inseamna moarte

avatar

ionela    •    19-05-2009

am visat-o pe vecina mea care e plecata in italia imbracata mireasa si am auzit ca nu e bine sa visezi p cineva asa pentru cara putea prevesti ceva rau.asa este?

avatar

lucica galaction    •    07-06-2009

cumnata mea m-a visat in rochie de mireasa si ma sunat sa i-mi spuna ,ea crede ca nu este de bine

avatar

lore    •    17-06-2009

M-am visat mireasa intr-o rochie neagra iar astazi dimineata am aflat ca vecinu meu care era internat in spital a murit...acum nu sant sigura daca se mai poate intampla si altceva dar din spusele altora a te visa in rochie alba de mireasa inseamna ca pers. respectiva ori v-a muri ori v-a pati ceva grav, iar daca te visezi in rochie neagra inseamna ca altcineva v-a muri. Destul de interesante si misterioase visele astea:-???

avatar

vio    •    23-06-2009

Aseara m'am visat si eu mireasa. Se facea ca ma certasem cu iubitul meu si nu imi mai doream sa continuam aceasta relatie. Dar el nu era de acord, Prin urmare mi'a spus ca atunci cand se va intoarce de la servici o sa avem musfairi. El plecase iar eu vorbeam cu mama mea si ii spuneam ca nu vreau sa vina nimeni pentru ca nu imi mai doresc aceasta relatie plangand.Cand s'a intors de la munca stiu ca l'am vazut in vis foarte vag in schimb au aparut musafirii aidica parintii lui care mi'au dat o rochie de mireasa.M'am imbracat in acea rochie de mireasa si pot sa zic ca era o rochie destul de ciudata chiar daca am zambit cand am imbracat'o nu imi facea placere sa o port in adancul meu.Rochia arata cam asa era alba si avea destul de multe volane iar in jurul gatului avea tot un fel de broderie stil volan.La fiecare margine de volan era cusuta cu negru pana si la gat asa se termina rochia cu un fel de tiv negru. Rochia nu avea voal as vrea sa stiu si eu daca mi se va intampla ceva rau! Va rog ! astept raspuns urgent!

avatar

Cristina    •    06-11-2009

Deviez de la subiect intrebandu-va ce inseamna acest vis: "Am visat ca imi suna telefonu si am raspun..normal...dupa vreo cateva secunde de spunand"Alo Alo Alo" mi-a raspuns o cineva spunandu-mi "EU SUNT MOARTEA" si cand am auzit am inchis telefonu.Suna in continuare dar de frica nu mai raspundeam...si m-am trezit plangand si cu pielea facuta ca de "gaina"!..Deci e ciudat rau visu...imi poate spune cineva ce ar putea insemna?:-?

avatar

georgiana    •    07-11-2009

dragele mele dac visati mirese nu conteaza cine e veste fff resa! cat despre cristina fati rugaciunea in fiecare noapte! o sa obervi ca nu o sa mai ai vise de genul acesta doar fi mai credincioasa !;)

avatar

gyna    •    23-11-2009

eu stiu k in kz k te visezi mireasa moare cineva din orasul tau sau unde locuiesti atat si eu m-am visat mireasa si a doua zi am sunat-o pe mama sa o intreb ce inseamna si mi-a spus k a fost gasit un om mort in comuna si a doua seara m-am visat din nou mireasa si a murit un unchi de el meu .in concluzie eu zic k u nu patesti nimic vestesti moartea cuiva cv de genu asta ;) nu va speriati ;):*

avatar

Oana    •    17-02-2010

Buna....rnM-am visat mireasa, eram disperata ca nu aveam voal, nu m-am dus la biserica sa ma cunun... nu stiu cine era mirele.... un vis agitat..rnOare ce inseamna???rnNu cred...

avatar

loredana    •    18-02-2010

Doar daca esti imbracata in alb din cap pana in picioare e de rau.daca ai si o esarfa de alta culoare nu e de rau. Si eu m-am visat mireasa, dar aveam o asarfa neagra la brau si nu s-a intamplat nimic rau avand in vedere ca asta a fost de multa vreme.

avatar

Edith    •    18-02-2010

Si eu m-am visat o data mireasa...ca eram parca intr-un fel de biserica si moschee...si canta O ce Veste Minunata,iar baiatul care imi este iubit semna in fata unui preot sau primar sa schimbe numele de familiei in a lui...si cand am iesit din locul acela...era multa lume si era parc.Nu eram toata in alb..parca aveam si mov...si toti ma intampinau...era si bunicul meu care a murit...si 4 preoti...care nu au slujit ca era moschee...si mergeam acasa...si vorbeam cu bunica despre ce feluri de mancare sai fac sotului meu acumca mam facut femeia lui...si acasa era multa lume...masa pregatita si acolo baiatul acesta imi da inelul de logodna.

avatar

Oana    •    23-02-2010

Buna fete..rnAu trecut cateva zile de cand am visat..... rnNu s-a intamplat nimic....rnMultam fete....rnO zi buna

avatar

Paula :X    •    01-06-2010

may,am si eu o neintelegere :-s ,m`am visdat azi noapte mireasa dar aveam o rochie alba/crem pe mine,dar dintr`o data sa facut neagra:| si aveam un voal pe kap dintr`un material dinala cum ii ciorapi aia cu gauri :| ,si eram cu mama mea,vroia sa ma aranjeze,si i`am spus k is prea tanara ca sa ma,marit,si a spus lasa ca o sa fie bine si trebuia sa ma marit cu prietenul meu.Ce inseamna acest vis???? va rog spuneti`mi :( :D

avatar

andra    •    04-06-2010

prietena mea ma visat mireasa si eram ceruta in casatorie de prietenul meu se poate intampla ceva rau ?

avatar

mirabella    •    23-06-2010

m`am visat mireasa de 2 ori.. prima data eram acasa la mine si mi`am pus la gat mana si deget trandafiri cu spini... si era toata faamilia la masa.. in sufragerie.. inclusiv sora si nepotelul meu care au murit... si a doua data pur si simplu eram mireasa nu stiu ce faceam.. imi poate spune cineva ce se intampla....

avatar

Aura    •    25-06-2010

Eu de fiecare data cand ma visam mireasa sufeream cate o interventie chirurgicala.

avatar

maria    •    08-07-2010

aseara mam visat imbracata in rochie de mireasa dar nu eu era cea care trebuia sa se marite ci o alta persoana care si ia era imbracata in rochie de mireasa numai ca eu trebuia sa i fiu domnisoara de onoare rochia mea care o purtam a fost si a mam ei mele cand sa maritat eu eram ft vesela si ma admiram cum imi statea cu rochia stie cineva ce inseamna ?

avatar

georgiana    •    09-07-2010

si eu o data m-am visat mireasa:( si trebuia sa ma marit cu cineva pe care nu l-am vazut atunci in vis si imediat dupa ce m-au imbracat niste femei in rochia alba eu am plecat pe strada si strigam ca nu vreau sa ma marit ca iubesc pe altcineva si asa este:D . apoi peste vreo 2-3 zile am primit o veste extraordinar de proasta de la cel pe care il iubeam facuse accident de masina si era aproape de moarte:( . am plans foarte mult si el mi-a zis atunci cand i-am povestit visul ca nu inseamna ca voi muri chiar eu. de atunci prefer sa tin in mine visele astea urate si sa nu ma mai gandesc. cred k fiecare vis are o semnificatie buna sau rea dar inseamna ceva .

avatar

mimi lisa    •    19-07-2010

buna am av si eu un vis asa de ciudat,eram mireasa imbracata in alb si rochita avea trandafirasi lipiti.tot albi....insa desi in vis rochia parea frumoasa eu eram trista.si desi mirele era un barbat frumos de la mine d ela serviciu,si care pot spune ca imi place cum arata...totusi eu l-am visat pe el mirele meu si plangeam si ziceam ca \'\'nu vreau sa ma casatoresc,nu imi place rochia asta e tare urata....si am fugit de lanunta\'\'iar mirele nu parea prea suparat ca am plecat era foarte nervos ca i-am facut faza...insa eu plangeam.nu intelegeam ce se intampla....nu stiu ce vis e asta nu stiu ce inseamna...insa recent am avut o intalnire cu un baiat care m-a cerut in caatorie da eu l-am refuzat....nu stiu daca imi place de el.va pup

avatar

alexa    •    01-08-2010

INTERPRETARE: Visul atrage atentia asupra grabei cu care ai dori tu sa ti se implineasca acest vis, cel de a te casatori. Esti atentionata sa mai astepti, sa nu o faci, pentru ca viata e frumoasa si merita sa fie traita fara a te lega definitiv de barbatul pe care il iubesti. Ti-ai dori, ca orice fata, sa ti se implineasca visul de a te casatori cu cel drag - e un vis, pentru ca totul e asa cum ti-ai dori tu sa fie - dar nu te grabi, pentru nimic in lume! Mai asteapta! Sala de bal e foarte mare, semn ca mai ai inca multe in viata\\r\\nde descoperit, de trait, de explorat, mai trebuie sa te bucuri de placerile vietii inainte de a te lega pentru totdeauna, mai trebuie sa cunosti si alti oameni inainte de a spune da unuia singur. Parul iti este desfacut, mama ti-l reface, semn ca nu esti in ca pregatita sa iti asumi responsabilitatile unei familii, inca mai ai nevoie de prezenta ei. Esti prea tanara ca sa te gandesti cumva la casatoeie. Culoarea cafenie care predomina in sala de bal este de obicei o culoare a maturitatii, deci asculta avertismentul acestui vis si nu te grabi la casatorie, ci asteapta sa mai prinzi experienta de viata. Zici ca visul se opreste la capatul scarilor inainte de a cobori, semn ca e bine sa te opresti inainte de a face vreun gest. Coborasul e simbol ca a te casatori prea devreme e de fapt inceputul declinului, deci opreste-te inainte de a ti-o face singura cu mana ta. Bucura-te de dragoste, de tinerete, de prieteni, de lumea din jur, de largimea orizonturilor cat esti inca tanara, dar nu te grabi la cununie. Nu stiu daca iti doresti intr-adevar acest lucru deja, dar se pare ca da, pentru ca totul in vis e perfect schitat asa cum ai dori tu sa fie si pe langa asta esti si nerabdatoare, pentru ca simti ca nu-ti mai vine randul. Mama e de fata mereu, deci ar fi bine sa asculti si sfaturile ei. Esti inca un copil, nu esti pregatita sa iti iei viata in maini. Asteapta pana cand vei sitmi ca esti indeajuns de matura sa o faci, atat tu, cat si cel de langa tine. Prietenul imbracat la patru ace trebuie sa fie un avertisment ca ar fi bine sa iti faci o familie abia dupa ce si tu si partenerul tau veti fi perfect pregatiti pentru asta, cand toate apectele importante vor fi rezolvate in viata voastra. Are sacou ceva mai lung, simbol ca ar fi bine sa te casatoresti dupa ce relatia voastra va fi indeajuns de lunga, deci nu te casatori decat dupa ce il vei cunoaste pe partenerul tau din toate punctele de vedere, nu doar asa cum il vezi de obicei, care poate fi fata idilica pe care o intalnesti la el. A fi la patru ace este si un simbol ca cel de langa tine poate aborda uneori o masca, supunandu-se unui ritual doar pentru a se arata in cele mai bune lumini, dar trebuie sa-l cunosti profund, in intimitate, cu \\\\\\\"parul desfacut\\\\\\\" cum s-ar spune, deci dincolo de aparentele pe care le aratati voi atunci cand sunteti impreuna. Fiti naturali unul cu altul si abia atunci veti sti cum sunteti si va veti putea accepta pe deplin, capatand maturitate.

avatar

deliutza    •    06-08-2010

eu m-am visat mireasa shee nu sa intamplat nik astea sunt doar superstiti :P

avatar

alinuta    •    07-08-2010

am visat ca eram plina de negi-bube-pe corp si cand am vrut sa arat la o vecina ce am imi disparuse in mare parte in schimb imi era deschisa operatia de apendice si se vedea ficatul.oare ce inseamna?

avatar

carina    •    12-09-2010

mam visat in rochie de mireasa dar nu k ma maritam...rnrnce inseamna???rnrne de rau..........??????? cautatima si spunetiimi va implorr rnrnid meu.. rnrncarinna_estera

avatar

carina    •    12-09-2010

mam visat in rochie de mireasa dar nu k ma maritam...ce inseamna???e de rau..........??????? cautatima si spunetiimi va implorr id meu.. carinna_estera

avatar

mihaela    •    07-10-2010

buna am visat ca ma imbracam intr-o rochie de mireasa si dupa ne omora cineva ubtr-ul autobuz ce kutam acolo nu stiu si pe strazi knd fugeam tot maalerga

avatar

andreea    •    23-10-2010

buna seara, am visat aseara ca eram mireasa, eram foarte trista, plangeam.eram nearanjata, cu parul prins la spate cat mai simplu, nemacheata. eram constienta ca trebuia sa merg la coafor sa ma aranjez. un detaliu al visului este acela ca nu purtam voal.Si nici rochia nu imi placea, era foarte simpla si urata. Va rog din suflet sa-mi spuneti ce ar putea semnifica visul meu. Va multumesc!

avatar

lucia madrid    •    30-10-2010

m-am visat mireasa,insa eram imbracata intr-o rochie crem cu ceva ingerasi,si se facea ca mergeam prima data la cununia civila,unde acolo era fosta mea cumnata la oficiat actele.intr-o alta camera eram cu o ruda a mea de gradul 2 si acolo am aruncat un ghiveci dar fara flori,si mai apareau in vis multe rude si cunostinte de ale mele care nu le-am vazut de multi ani.poate cineva sa imi spuna ce inseamna?

avatar

lucia madrid    •    30-10-2010

m-am visat mireasa,insa eram imbracata intr-o rochie crem cu ceva ingerasi,si se facea ca mergeam prima data la cununia civila,unde acolo era fosta mea cumnata la oficiat actele.intr-o alta camera eram cu o ruda a mea de gradul 2 si acolo am aruncat un ghiveci dar fara flori,si mai apareau in vis multe rude si cunostinte de ale mele care nu le-am vazut de multi ani.poate cineva sa imi spuna ce inseamna?

avatar

badea ileana    •    04-11-2010

M-am visat imbracata in rochie de mireasa si trebuia sa ma casatoresc cu un var,dar el nu a mai venit sa ne casatorim

avatar

Miruna    •    18-11-2010

buna ... si eu m-am visat mireasa numai k nu eram imbracata astfel de la inceput ... era cu
mva nunta altcuiva iar eu eram in bai , ma uitam in oglinda si acolo am observat k eu sunt imbracata in rochie alba de mireasa. pot spune k eram destul de incantata, am iesit afara unde ma asteptau cu totii si cam atat mai tin minte.... oare stie cineva sa imterpreteze?

avatar

Dia    •    19-11-2010

Buna! Si eu m-am visat mireasa, insa mi-am vazut si mirele....eram in biserica si in fata noastra era un preot care oficia nunta....si afara mai erau 3 mirese cu mirii lor.la nunta era si familia.eu purtam o rochie alb-cenusie cu ceva broderie cu margele pe piept.
Ah!si mirele era mai mic decat mine de ani.Ce inseamna?

avatar

georgiana    •    07-01-2011

URGENT!!!

Zic urgent pt k chiar sunt speriata.Pe 5 ian m-am trezit dintr-un vis in care eram imbracata in rochie de mireasa si ma cam strangeau bretelele si eram incomoda.Eram emotionata,machiata dar parul nu era facut.Era strans intr-un coc urat,l-am desfacut si vroiam sa-l aranjez moment in care il vad pe iubitul meu(mirele)imbracat normal tot umbla q o camasa de o culoare inchisa de colo colo si-i spuneam sa-si puna o camasa alba si zicea k el nu e q prostiile astea.Si era o nunta fara preot fara nik....ca o petrecere,genul casatoriti in Las Vegas de nu stiu cine...
Acum,azi e 7 ian 2011,adik e doar o zi la mijloc in care nu am visat de mireasa,dar acum m-am trezit din alt vis in care eram mireasa,intr-o casa q etaj,era multa lume,nu-mi amintesc ce se sarbatorea...Revelion,Craciun sau vreaun botez....nu-mi amintesc .Stiu k , cantam mereu melodia lui Nicola:),,Pt tine au plans ochii mei; Si o puneam sa se repete si eram imbracata in rochie alba,lunga superba de mireasa si trebuia sa ma marit q iubitul pe care nu l-am vazut tot visul si toata lumea se minuna de cat de frumoasa eram si treceam printre mese si ma gandeam la cata lume a venit si de fapt se sarbatorea botezul...Dar nu stiam de ce sunt eu de mireasa.
Fac o paranteza sa spun k luni pe 3 am venit din Romania in alta tara.NU sunt acum in Rom.Am fost sa sarb sarbat. in famile.M-am intors la iubitul meu iar a 2-a zi a primit un mes pe tel mms q un catel si scria ...mi-e dor de tine! Asta inseamna k ma inseala...Ne-am certat.Sufar f mult.Ma tog gandesc si mi-e frica sa nu patesc ceva k ma doare tare capul knd ma gandesc...si de aceea evit sa o fac.A dormit q mn dar nu ne-am vb ,nici atins,nici nik si in acea seara spre dim este knd am avut primul vis q rochia de mireasa.A trecut o zi si acum m-am trezit q cel de-al doilea.Am povestit asta k poate avea vreo legatura...Mi-as dori tare mult sa poata comenta cineva care stie despre vise despre ceea ce am visat.Va multumesc!

avatar

valy    •    26-01-2011

Sora mea s-a visat mireasa. O rochie super, tort cu 3 etaje ,lumea uimita etc etc. Totul era super in visul ei. La nici o saptamana, a murit mama. Asta noapte alta sora s-a visat mireasa. Nu ea trebuia sa fie, era o fata dar i-a dat ei rochia, in final ajungand ea mireasa casatorindu-se. Se spune ca daca o persoana decedata are obrajii moi, in cel mult un an , o persoana apropiata va deceda dupa ea. Mama avea obrajii moi tare.Sa prevesteasca acest vis alt deces???? Am tinut cont la decesul bunicii, avea obrajii moi, la 7( sapte) saptamani sora ei a urmat-o pe ultimul drum.

avatar

alin    •    11-03-2011

am visat ca eram la spital si acolo un baiat ...cred ca prieten de al meu... a lesinat sau ceva de genu\' si eu ii dadeam palmi si...ma rog...apoi a venit un medic si mi-a dat un bilet pe care scria ca sunt internat pe 6 luni in spital....si apoi sa uitat la papucii mei..care erau albii albi si a zis ca sa ii schimb ca nu am voie cu asa ceva acolo....iar eu am strigat la el ca cum nu am voie si el a zis ca u esti medic sau eu......?!va rog sa imi zice-ti ce ar putea insemna....!

avatar

alin    •    11-03-2011

am visat ca eram la spital si acolo un baiat ...cred ca prieten de al meu... a lesinat sau ceva de genu\' si eu ii dadeam palmi si...ma rog...apoi a venit un medic si mi-a dat un bilet pe care scria ca sunt internat pe 6 luni in spital....si apoi sa uitat la papucii mei..care erau albii albi si a zis ca sa ii schimb ca nu am voie cu asa ceva acolo....iar eu am strigat la el ca cum nu am voie si el a zis ca u esti medic sau eu......?!va rog sa imi zice-ti ce ar putea insemna....!

avatar

veronica    •    27-07-2011

M-am visat mireasa de mai multe ori,prima data stam pe niste scari ale unui teatru si plangeam ca nu aveam voal si manusi,apoi alta data nu eram multumita de rochie si ultima data m=am visat cu fostul sot ca alergam pe un drum inghetat unde ma intalneam cu alta mireasa ce era cazuta pe jos,lesinase si eu incercam sa o ajut,apoi tot alegand am ajuns la o apa inghetata unde el a cazut si incerca sa innoate,am ajuns intr-o intersectie unde cantau lautarii,aici am dezbracat rochia si petreceam.Oare ce inseamna toate astea!

avatar

sasha    •    29-04-2012

yo m-am visat la altar, ma maritam dar nu eram imbracata in rochie de mireasa pt ca in visul meu uitasem sa imi cumpar una, si am plecat d 2 ori d la altar desi iubitul meu era acolo d fiecare data cand ma intorceam. in a 2-a oara cand am plecat d la altar m-am dus sa imi iau o rochie d mireasa, yo stiam ca am imbracat-o dar atunci cand am ajuns innapoi in biserica m-am uitat la mine si nu aveam rochia p mine ci ca un fel d tricou jerpelit alb. si intr-un final m-am maritat asa. baiatul d la altar era actualul meu logodnic. aveti idee ce inseamna visul asta al meu?rn

avatar

laura    •    04-06-2012

M-am visat imbracata in mireasa, nu aveam voalul pus, nu eram aranjata si alergam pe niste rape! Eram singura, si la un moment dat m-am intalnit cu o vecina, am salutat-o, si am continuat sa alerg pana acasa. Visul se petrecea la tara, la bunici. Oare ce inseamna?

avatar

Anamaria    •    08-07-2012

eu am visat ca eram la mine in camere cu 4 pers de 16 ani 2 fete si 2 baieti .eu nu-i cunosteam in afara de unu dintre ei care statea pe scaunul de la biru pe nume gabi i-ar ceilalti stateau imprastiati prin camera .eu am gasit o chestie ,nu stiam ce era dar eu am spus \\\\\\\"iesiti toti din camera in afare de gabi\\\\\\\" . ira eu cred ca chestia aia pe care am gasito ii apartinea .el s-a aproprieat de mine si eu i-am spus \\\\\\\"ti-o dau daca ma pupi pe obraz\\\\\\\" si atunci cand s-a apropriat de mine eu mam trezit brust .

avatar

Camy    •    28-07-2013

Cica daca te visezi mireasa in alb este de bine,o sa fii fericita.Nu vreau sa le sperii pe cele care au visa asta dar daca te visezi mireasa scoasa din casa atunci este de rau,inseamna moarte(nu stiu cat de adevarat este).Poate o sa intre pe forum cineva care s-a visat mireasa mai demult si ne poate povestii ce i s-a intamplat,daca i s-a intamplat ceva?!

avatar

Mara    •    03-01-2015

Am fost plecata in it la iubitul meu,,,, m am intors ieri, si un coleg acum 3 zile m a visat mireasa, fericita cu iubitul meu si gravida, eram fericita in vis. Real, el nu si doreste niciodata copil . M a speriat visul colegului spunându se ca ori moare cineva ori nu ma voi căsători si nici copil nu o sa am, va rog cine stie mai multe sa mi lase un comment. Multumesc!

avatar

mihaela    •    10-06-2015

Am visat aseara ca eram in ziua nunti mele si ca trebuia sa inceapa cununia civila , toti invitati erau prezenti dar mirele nu mai aparea , am fosta sa il caut dar mama lui mi-a zis sa nu imi fac griji ca vine el . M-am intors acasa si rudele mi-au zis sa nu ma inbrac in rochie la cununia civila , dar nu am ascultat si m-am inbracat cu o rochie cu alb si negru . Am mers in sala unde trebuia sa aiba loc cununia si am asteptat dar nu am venit mirele m-am intors acasa si m-am inbracat in rochie alba de mireasa . apoi m-am trezit . apropo nunta mea e anul acesta , are vrio legetura ?

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-mireasa.jpg - sa vezi o mireasa in vis sugereaza cele mai feminine calitati pe care le ai. O mireasa mai poate sugera…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Mireasa
interpretare-vise-mire--mireasa.jpg - capacitate de a-ti asuma responsabilitati sociale, nevoia de a te supune unor reguli deja incetatenite sau impuse prin traditie; - mari…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Mire - Mireasa
interpretare-vise-rochie.jpg - visul in care apare o rochie prevesteste noroc, nu numai in dragoste, ci si in activitatea de zi cu zi.…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Rochie
interpretare-vise-var.jpg - varuind - trebuie sa aduci un aer nou in viata ta, necesitatea de a-ti ameliora imaginea in societate, probleme…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Var

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri