tigri
31-10-2011

rn Bunarneu visez foarte des ca sant urmarita de un tigru alb sau de leu . fug mereu si aseara am vista ca fugeam atat de repede incat l aun momente dat ( atat de repede alergam incat)zburam pur si simplurnSant mereu acasa la Birlad cand visez lucru da ma trezesc mereu dun somn cu inima la gura de spaima si nu stiu cum se sfirseste visul rnva multumesc

Adaugat de violeta
Inapoi la VISE

1 interpretari:

  • 0
    corbec
    03-11-2011

    O latura a caracterului dv are atributele tigrului sau leului, deci ale unui animal agresiv, dar nu neaparat bolnav comportamental. Incercati sa ascundeti aceste atribute, ca o umbra a personalitatii dv, va este frica de aceste atribute sau rusine si vreti sa scapati de ele. Singura cale de a scapa de aceste cosmaruri (provocate de partea asa zis cuminte a personalitatii, cea acceptata de lumea in care traiti) este sa le acceptati si sa le integrati in caracterul dv, veti descoperi ca se vor ivi ocazii cand este necesar sa va purtati ca o tigroaica sau ca o leoaica pentru a va apara identitatea sau asigura linistea si pacea. Aveti un suflet bun si trebuie sa acceptati si cealalta parte a personalitatii, fie ca este considerata stralucitoare sau intunecata.

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza. Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Imagine validare