Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Vesela pretioasa

Interpretare vis: Vesela pretioasa

  Maia
  09-11-2009

Eram la birou si impachetam lucrurile (trebuie sa ne mutam in realitate). Eram singura.
Am observat un separeu al biroului care nu exista in realitate, practic erau rafturi asezate de-a lungul laturii lungi, unde in realitate sunt ferestre. Rafturile erau cu spatele la restul biroului. Am intrat acolo si am constatat ca toate rafturile (asezate de fapt in forma de U) erau pline cu vesela, in special pahare, de calitate foarte buna: cristaluri (albe si rosii) si portelanuri fine.
Multe pahare, cesti, boluri si alte accesorii, inclusiv un fel de suporturi pentru servetele din portelan filigranat, avand niste trandafiri mici roz, cu codite verzi. Erau practic foarte multe marimi si forme, seturi intregi, toate foarte pretioase.
Ma intrebam de ce am fi avut nevoie de toate astea si ma gandeam cat de mult trebuie sa fi costat toate.
Apoi am vrut sa iau cateva acasa, ma gandeam ca fiind atat de multe nu se va observa. Am incercat sa-mi aleg cateva piese, dar nu reuseam fiindca as fi descompletat niste seturi. Pana la urma n-am mai luat nimic.
M-am trezit destul de brusc, dar de la sine, cu senzatia ca totul fusese foarte real.

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-butuc-de-vie.jpg - vei primi o veste placuta; - acest lemn al vietii, vazut in vis, garanteaza un sens si un rost in existenta; -…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Butuc de vie
interpretare-vise-mare-ocean.jpg - prevestire a unui venit; - din bogatia marii si a lumii, o farama ti se va cuveni si tie; - se…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Mare, ocean
interpretare-vise-spalandute.jpg - semn foarte bun, ai prieteni cinstiti, foarte corecti; - relatiile tale cu o anumita persoana nu sunt umbrite de nimic, totul…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Spalandu-te
interpretare-vise-parfum.jpg - daca unele parfumuri erau oferite in onoarea zeilor, istoricii contemporani sunt de acord ca ele erau folosite odinioara pentru a…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Parfum

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri