Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

a inota pe pui de pesti

Interpretare vis: a inota pe pui de pesti

  tatiana
  30-04-2010

Eram la malul unui riu si dadeam de mincare la multi pui de pesti,leam dat si apa de baut.Dupa mam aruncat in apa sa inot(apa era curata)iar pestii sau intins ca un covor sub mine si mau dus pina la mal fara sa mai trebuiasca sa inot.Riu venea in prejurul unei case foarte mari care era proprietatea unui bogatas.Coborind la mal am intrat direct in acea casa unde aveam grija de fica bogatasului(avea vre-o 3 ani),el tocmai murise si casa era plina de avocati pe care ia adus tatal baiatului.Cit a fost in viata fiul tatal nu vorbea cu el si nici cu nepoata,pe miine mau dat afara caci eu eram lasata sa ingrijesc de fata,si plingeam amindoua.Am plecat sus in camera sami string lucrurile iar pe patu parca se transformase in mare(apa tot curata)si acei pesti parca tot era aruncati mla mal iar eu ii aruncam inapoi in apa sa nu moara.Dupa am plecat,deja se intunecase si mam urcat in masina sa plec ..............m-am trazit???????????????????????????

Interpretare vis (3)

avatar

bd    •    30-04-2010

Ai cumva o relatie cu un barbat casatorit ?

avatar

mazarella    •    01-05-2010

treci pin cateva dficultati in dragoste dar se pare ca sti sa-ti aperi bine sentimentele si de aceea in curand vei cunoaste fericirea...dupa furtuna va iesi soarele si pe strada ta!

avatar

popa maria    •    27-02-2016

Buna ziua,am visat ca trebuia sa trec un drum si era plin de pesti,erau marisori ,culoare albastru gri,nu stiu daca erau morti dar erau pe uscat.Cred ca am incercat sa trec prin ei si erau pana la glezna cat cuprindeam cu ochii.

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-mal.jpg - afacerile tale vor avea o finalitate; si chiar daca nu e cazul, sa zicem, de un moment final, visul iti…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Mal
interpretare-vise-parau.jpg Adanc - inseamna durere, intristare; - poate un pericol, poate un esec material, dar mai sigur o nereusita sentimentala; Te scalzi…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Parau
interpretare-vise-fantana.jpg - vis bun, prevesteste sanatate si prosperitate; - ochiul de cer coborat pe pamant, fantana, ne da putere de a birui, mai…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Fantana
interpretare-vise-pompa.jpg - semn rau, primejdia te urmareste; - visul cu pompa inseamna pericol. Pompand apa curata - semn bun daca te visezi pompand apa…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Pompa

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri