Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

apararea copilului

Interpretare vis: apararea copilului

  Andreea
  22-10-2011

am visat ca era un fel de razboi pe pamant .. intrun loc anume sincer din cate imi amintesc eram intro gaura mare nu stiu sigur. si imi aparam copilu de acel razboi desi nu am copil. am o varsta foarte fragida pentru a avea copil. cred ca era vorba in acel razboi de sfarsitul lumii

Interpretare vis (2)

avatar

deea111    •    27-10-2011

Te gandesti mult la viitor, la ce viata vei duce si la familia pe care o vei avea?\\\\\\\\r\\\\\\\\nCopilul de aparat reprezinta neputinta si neajutorarea.dar si puritatea, tineretea, linistea inceputul vietii contrar razboiului ce aduce sfarsit, moarte si discordie. Copilul ai putea fi chiar tu.

avatar

Luci    •    26-05-2018

Era vreme ploioasă.. strada se anunțase si apa ajungea mai sus de glezne.Erau polițiști în civil si ne urcau intr-un tramvai.. aveam băiețelul de 3 ani in brate iar pecel mare nu-l găseam.Coborand din tramvai o fata imi spune ca băiatul cel mare a fost recrutat si eu eram disperate ptr. Ca aveam sentimentul ca va începe un război.
Alunecasem si am văzut in apa de pe strada,ajunsă acasa mi.am dat seama ca pe brate aveam lipitori imense ,iar pe spate aveau aripioare de pești.Sotul a încercat să le scoata,uneia i s-a rupt capul care a rămas înfipt în bratul meu,pe unele le-ai scos dar altele le simțeam si vedeam cum se misca prin gene, era o durere cumplita.Băiatul cel mare m-a sunat si mi-a confirmat că a fost recrutat,după care am început să mă cert cu o femeie la telefon care spunea ca băiatul este bine si nu este o mare problemă ca a fost recrutat. Pentru mine,care aveam sentimentul ca va începe un război era o mare problemă si ii spuneam ca ii voi acționa în judecată,pentru modul în care l-au recrutat...parca eram in 1907 când ii lua cu arcanul.Cand am coborât din tramvai mi-am dat seama ca multi tineri si bărbați dispăruseră,coborau numai femei cu copii mici si bărbații in varsta.

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-cometa.jpg - daca vezi cazind e semn foarte rau, de scumpire, razboi, moarte, sperante desarte, rascoala si alte necazuri…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Cometa
interpretare-vise-copil.jpg - nu este un vis bun; - viata cu copii mici in societatile de demult era grea si plina de lipsuri; teama…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Copil
interpretare-vise-militar.jpg - semn de tulburari si de razboi.…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Militar
interpretare-vise-razboi-de-tesut.jpg - semn bun, imbelsugare…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Razboi de tesut

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri