Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Apocalipsa și oameni arși

Interpretare vis: Apocalipsa și oameni arși

  Laleș Andrei Valentin
  24-03-2023

Am visat că eram cu o prietenă, care îmi este că o soră și mă punea să sun la 112 pt că se simte urmărită , apoi în visul ăsta oameni nu mai erau la fel , erau schimbați un fel de apocalipsă zombi doar că nu erau zombi erau oameni normali dar cu comportante ciudate și cei transformați, aruncau cu substanțe chimice pe oameni ne transformați și cei arși nu aveau păr în cap și curgea sânge ce înseamnă?

Interpretare vis (1)

avatar

Ana    •    12-04-2023

Visul tău poate fi o manifestare a anxietății legate de siguranță și protecție. Faptul că prietena ta te-a pus să suni la 112 pentru că se simțea urmărită poate sugera că există o teamă de a fi urmărit sau atacat.
Transformarea oamenilor din visul tău poate indica o teamă de a fi infectat sau afectat de ceva care te schimbă. Substanțele chimice aruncate pe oameni ne-transformați pot simboliza influențele negative și toxice din mediul tău social sau din societate în general. Faptul că oamenii arși nu aveau păr și curgea sânge poate sugera o pierdere a identității și a individualității.
Ar putea fi util să reflectezi asupra emoțiilor și experiențelor tale actuale pentru a vedea cum se potrivesc cu interpretarea visului tău.

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-plimbare.jpg Plimbarea indica felul încare ar trebui sa mergem mai departe. Când ne plimbam cu unanumit scop, acest lucru denota ca,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Plimbare
interpretare-vise-om.jpg Frumos - e semn de bucurii; - vei avea motive sa te bucuri; Negru - urmeaza zile grele, de nevoi si lipsuri;…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Om
interpretare-vise-omida.jpg - indulgenta, toleranta, a trece cu vederea mici defecte, inamici nevazuti, piedici nebanuite, repercusiuni ale unor neglijente; - semn de intristare, suparare;…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Omida
interpretare-vise-barza.jpg - un nou început, începerea unei noi etape în viata ta; - se vesteste o nunta sau un botez; - musafiri, vesti;…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Barza

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri