Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Avion prabusindu-se.

Interpretare vis: Avion prabusindu-se.

  Georgiana
  30-03-2010

Era o dimineata senina. Veneam de undeva, nu stiu de unde anume, si cand am ajuns in fata casei mele deodata aud un zgomot asurzitor. Privind spre cer observ cum un avion se prabusea. O urma de fum se vedea in urma lui, iar el cadea drept de sus, foarte rapid si zgomotos. Totul s-a petrecut extrem de repede. Cazuse in spatele casei, iar aceasta pur si simplu se prabusi la impactul avionului cu pamantul. M-am simtit foarte rau vazand casa cum, pur si simplu, intr-o secunda se facu una cu pamantul. Stiam ca mama si sora mea erau in casa si am plecat sa le caut. Mama era plina de sange, iar sora mea era inconstienta.rnM-am trezit apoi si mi-am amintit brusc cum ca discutasem cu o prietena cu o zi in urma si imi spusese ca visase niste avioane cu pasageri cum se prabuseau. Imediat mi-am pus intrebarea ce ar putea sa insemne toate aceste vise.

Interpretare vis (2)

avatar

vlad    •    20-04-2011

Buna,am visat ca eram pe strada la mine in oras si de odata am auzit un zgomot puternic,era un avion care vroia sa faca o manevra de preparare pt a ateriza dar el in acel moment facand manevrea a urmat prabusirea lui.S-a prabusit dupa care eu mergand spre avion sa ajut persoanele aflate in disperare sa iasa, am zarit o fata frumoasa alergand spre mine plangand si mi-a sarit in brate m-a sarutat si ma imbratisa neincetat(am zis e iubirea vieti mele)...((in oras nu avem aeroport)) as dori daca se poate un raspuns, Multumesc.

avatar

Bogdan    •    03-03-2018

Am visau un avion prabusinduse si eu mergeam sa vad ce sa intamplat Mai de aproape unde am auzit pe cineva spunand ca 11 pasageri au fost lasati inainte in alt aeroport si alti 14 sunt in viata.ce poate sa insemna?

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-soare.jpg Rasarind - bucurii, castiguri, suflet senin, relatii bune, viitor bun. Apunand/Asfintind - inseamna intristare, suparare; - parere de rau, chiar pierderi; - in vechime,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Soare
interpretare-vise-canta.jpg - intristare mare, poate boala, poate chiar moarte; In societatile vechi, unde viata era foarte grea, iar momentele de bucurie foarte rare,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Canta
interpretare-vise-familie.jpg - numeroasa - relatii sociale bogate, sociabilitate, dorinta de a lua legatura cu cât mai multe persoane, fuga de singuratate,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Familie
interpretare-vise-salon.jpg - in aceasta camera, se primesc invitatii, oamenii din afara casei. Salonul unde se sta de vorba este, dupa cum sugereaza…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Salon

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri