Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Baba urâta și îmbrăcată in negru la usa ta

Interpretare vis: Baba urâta și îmbrăcată in negru la usa ta

  Roxana
  27-02-2023

Am visat o baba batrana,avea fata zbârcită îmbrăcată in negru,a venit la usa mea și încerca sa intre in casa,când am văzut-o ma-m speriat de ea și încercam sa o alung,și aruncam cu papucii de la usa in ea și ea tot nu mai fugea,încercam semnul Sfintei cruci dar cu greu,țipam la ea și tot nu pleca,apoi a venit tatăl meu și ma trezit din somn

Interpretare vis (2)

avatar

Ana    •    03-03-2023

Visul tau poate sugera o teamă sau o anxietate față de ceva necunoscut sau mai în vârstă. Faptul că baba batrana încearcă să intre în casa ta și că încerci să o alungi poate indica faptul că încerci să te protejezi de ceva sau cineva care îți provoacă frică sau anxietate.

Semnul Sfintei Cruci poate sugera o încercare de a te apăra sau de a-ți împăca fricile interioare. Prezența tatălui tău poate simboliza sprijinul și confortul în fața acestor frici.

avatar

Adelina Maria    •    10-11-2023

Buna .. eu stau la casa și am un câine pe nume boby și am visat ca o baba îmbrăcată in negru cu batic pe cap și cu un buchet mare de flori de primăvara in mana stătea pe alea mea iar ea sa uitat la mine si ma luat o frica iar câinele meu boby a sărit pe ea si a mușcato si a trântit-o pe jos iar eu am zbierat la câine sa o lase in pace Apoi am fugit și după câteva minute mam trezit din somn însă mia rămas privirea babei in cap .. ce ar putea însemna ?

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-obloane.jpg - la geam sau la usa - e semn bun, de cistig…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Obloane
interpretare-vise-baba.jpg - persoana respingatoare, sacaitoare, posibil periculoasa; - se anunta vreme rea, dar cu belsug; se zice ca daca babele sunt foarte batrane,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Baba
interpretare-vise-targa.jpg - sprijin venit la greu, ultima speranta; treci printr-o perioada dificila, dar vei gasi solutia de a depasi impasul; te simti…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Targa
interpretare-vise-degete.jpg - element de context ce vizeaza activitatea personala; - de vei visa ca bati cu degetul intr-o usa, e semn ca…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Degete

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri