Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

buchet gladiole rosii legate cu funda neagra si inmormantari

Interpretare vis: buchet gladiole rosii legate cu funda neagra si inmormantari

  Crisci
  03-08-2014

Este a treia oara cand visez ceva legat de inmormantari in ultima luna si jumatate.
1.)Mai intai am visat o inmormantare intr-o biserica mare si am vorbit cu un preot imbracat in negru care mi-a vorbit dandu-mi niste sfaturi pretioase de care nu-mi mai amintesc.

2.)la scurt timp am visat alta inmormantare, sicriul in biserica, aceeasi biserica, si era o preoteasa cu care nu am povestit si l-am cautat in zadar pe acel preot din visul anterior. Cu peroteasa nu am vorbit. Si ea necunoscuta mie.
Am avut la mine o punguta cu banuti multi, pe care am inceput sa-i pun in cutia milei. Apoi am iesit din biserica; alee superba cu soare si m-am intalnit cu iubitul meu. l-am luat de brat si m-am indreptat cu el in directia in care batea soarele si l-am sarutat pe obraz.. Amandoi eram extrem de liberi si usurati.

3.)Am primit un buchet de gladiole rosii legate cu o funda neagra si in acelasi timp vestea ca un fost sef de-al meu a murit (si mi se pare ca le-as primit chiar de la el spunand ca "imi pare rau ca s-a intamplat asa...")

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-biserica.jpg - in vis intram destul de des intr-o Biserica, fireste pentru ceremonii rituale dar si din alte motive. Biserica este un…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Biserica
interpretare-vise-buchet.jpg - sentimente profunde, nevoie de afectiune si atentie din partea celorlalti; - daca visezi ca aduni flori si faci un buchet, e…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Buchet
interpretare-vise-scoala.jpg - daca ne referim la etimonul grec skhole insemna la inceput timp liber, o adunare amicala, apoi reuniune savanta. Dupa cat…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Scoala
interpretare-vise-catifea.jpg - un vis bun, in general, dar mai depinde de culoarea si de dimensiunile materialului visat; Neagra - durere, ceva negativ din…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Catifea

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri