Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Cal gigantic

Interpretare vis: Cal gigantic

  Alex
  03-04-2023

Am visat un cal maro de dimensiune medie , care era batut si alergat de catre niste oameni, calul a sarit apoi niste garduri, dupa aceei oameni il prind din nou, lau pus jos si lau jupuit de viu chiar in strada zona unde locuiesc eu., calul a oftat , imi era foarte mila de acel cal, apoi un sentiment de frica a intrat in mine si am fugit in curte, au ramas in strada pe trotuar, la mine la poarta , doar niste magi sau vrajitori ceva de genu cu o perna in mana si o bijuterie pe ea tinand perna deasupra capului cu mainile intinse, in sensul unei ofrande sau respect , apoi calul acela jupuit sa facut gigantic si alerga cu mare viteza pe strada , vorbind in ebraica cu o voce foarte puternica (nu am inteles ce spunea,) . (Al doilea vis in cealalta seara)-Si in cealalta seara am visat ca am pus un bilet la loto si cineva mia spus pune pe 8 ca nu dai gresi, apoi eu mam trezit si am desenat cifra 8 pe patul unde dormemam. ca sa nu o uit numarul in caz ca vreu sa pun la loto, defapt nu notasem nimic pt ca totul a fost doar in vis , cand mam trezit repede in vis chiar am auzit timp de 2-3 secunde cal galopand pe strada , chiar am avut impresia ca probabil e un cal la caruta ce merge pe strada , dupa mi-am dat seama ca nu e nici un cal la 4 dimineata pe strada .

Interpretare vis (1)

avatar

Ana    •    08-05-2023

Acest vis poate fi interpretat ca o reflectare a sentimentelor tale de milă și de neputință în fața unor situații în care cineva este abuzat sau maltratat într-un mod brutal și nedrept. Calul reprezintă puterea și libertatea, dar și vulnerabilitatea și inocența, iar faptul că este bătut și jupuit de viu sugerează o lipsă de respect și cruțare față de cei mai vulnerabili. Frica pe care ai simțit-o în vis poate fi o expresie a fricii tale de a fi victimă a unor astfel de abuzuri sau a fricii tale de a nu putea face nimic pentru a-i ajuta pe cei în nevoie.

În ceea ce privește partea cu magii sau vrăjitorii, aceasta poate fi o reprezentare a dorinței tale de a căuta ajutorul și protecția divină în fața unor situații dificile. Pernele și bijuteriile pot simboliza obiecte care pot fi folosite ca talismane sau amulete pentru a oferi protecție și putere împotriva energiilor negative.

Cât despre partea cu biletul la loto, acest lucru poate fi interpretat ca o dorință de a avea succes și de a obține prosperitate în viața ta. Cifra 8 poate fi asociată cu puterea și succesul, dar și cu o anumită responsabilitate sau karmă pe care trebuie să o îndeplinești pentru a obține ceea ce îți dorești. Sunetul calului galopând pe stradă în timp ce te-ai trezit poate fi un simbol al energiilor și forțelor pe care le atragi în viața ta prin gânduri și acțiuni, dar și o chemare la acțiune și la îndrăzneala de a-ți urma visele și de a-ți depăși limitele.

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-strada.jpg - numeroase vise au ca décor strada. Intrucat aceasta notiune este strans legata de cea a orasului, imagine a insertiei sociale,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Strada
interpretare-vise-cal.jpg - animal frumos ce inspira siguranta, putere, dorinta si posibilitate de a cunoaste dincolo de orizontul tau zilnic; deci, noi posibilitati…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Cal
interpretare-vise-matura.jpg - lipsa de respect, incapacitatea de a depasi propriile limite, senzatia ca nu esti bine tratat de ceilalti, ca esti ignorat…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Matura
interpretare-vise-bilet-loto.jpg Interpretarea visului in care apere un bilet de loterie indica faptul ca ai nevoie sa lasi unele aspecte din viata ta…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Bilet loto

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri