Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

cioburi

Interpretare vis: cioburi

  ganea andreea
  04-10-2009

am visat multe ciburi paman plin de ciburi

Interpretare vis (1)

avatar

Elena    •    07-10-2009

Si eu la fel! Chiar azi-noapte am visat multe, multe cioburi pe pamant. Mi-e foarte teama, pentru ca eu am vise premonitorii. Timp de 3 ani, din 2001 pana in 2004 visam aproape in fiecare seara un val urias(ce depasea ca inaltime zgarie-norii), ce cutreiera tot pamantul si distrugea tot in calea lui. Visul a incetat odata cu tsunami-ul din Oceanul Indian din 26 dec. 2004. Anul trecut, cu o saptamana inaintea cutremurului din Sichuan-China( 12 mai 2008), am visat ca eram la scoala, in generala (am terminat-o de mult, am 27ani), iar cladirea scolii a inceput sa se prabuseasca, iar eu eram disperata sa gasesc un loc mai rezistent in care sa ma adapostesc si sa raman in viata. Cu cateva zile inainte de tsunami-ul din Samoa anul acesta (29 sept.), am visat ca se anuntase o furtuna puternica si aveam de ales sa ma adapostesc in casa tatalui meu sau in casa unui batran care s-a oferit sa ma ajute. Am ales batranul. Pe toata durata furtunii in casa batranului a fost o atmosfera calda, blanda, luminoasa; nici nu-ti puteai da seama ce prapad era afara. Dupa ce furtuna a trecut, am iesit afara si totul era ud iar casa tatalui meu era DISTRUSA...
Si iata ce-am visat azi-noapte:
Eram intr-o zona deluroasa a tarii impreuna cu fratele meu si prietenii nostri. Stiti cum e in vise o zapaceala, se sare de la una la alta si nu prea exista o continuitate logica, asa ca ma trezesc cu frate-meu in masina (el n-are permis si e oarecum stangaci in ale sofatului, dar nu afon), iar el conducea haotic pe stradute la deal si la vale, nu nimerea strada, o lua si pe trotuar...o nebunie. La un moment dat ma trezesc mergand pe un deal impreuna cu grupul si cobor privirea spre pamant si vad foarte multe cioburi destul de mari ( dimensiuni diferite dar in medie cam 15/15cm) asezate parca, pentru ca erau adunate pe marginea potecii si pe poteca, cam cum se aduna pilitura de fier pe magnet, adica erau perpendiculare pe sol, cu o parte a taisului in sus, adica foarte periculoase. Stiu ca m-am si zgariat in zona sanului drept in timp ce urcam. I-am intrebat daca au idee ce-i cu ele si ei mi-au raspuns ca sunt de sus. Cand mi-am ridicat privirea am vazut cerul plin de cioburi ca si cum intre pamant si cer ar fi existat un scut de sticla care s-a spart. Desi pe jos erau multe cioburi, cele din cer nu cadeau ci levitau cumva imediat sub nori. Evident am intrat in panica, ma gandeam sa nu cada peste noi si sa ne cioparteasca, eram si pe un deal deci nu ne puteam adaposti. Apoi (ca-n vise) am sarit la altceva: eram undeva la tara si cand m-am uitat spre cer in loc de cioburi acum erau bucati mari de gheata, in forma de dreptunghi (cca 30/40cm), groase(cca 10cm) si rotunjite de parca apucasera se se topeasca putin si apoi au inghetat la loc. Aratau cumva in genul tabletelor de ciocolata cu baza perfect plata si partea superioara rotunjita. Aceste bucati de gheata levitau si ele deasupra pamantului, imediat sub nori( deci la o distanta considerabila de pamant) . Se miscau uneori inteligent, se deplasau intr-o parte a cerului , apoi in alta, se grupau ...samd. Parca asistam la jocul unui fizician. Mi-era foarte frica sa nu cada din cer pentru ca ar fi distrus totul si ne-ar fi ucis si pe noi. Uneori mai cadeau bucati dar doar cate 1-2, la distanta de noi. Apoi m-a apucat un sentiment de apocalipsa, de sfarsit, ca si cum acela era sfarsitul. Stiu ca la un moment dat am intrat intr-o casa in care era mama si cu un sentiment de resemnare ii spuneam \"macar daca ne pica in cap, murim repede. E o moarte usoara si rapida\" (eu sunt terorizata de moartea prin foc, care mi se pare cea mai dureroasa moarte), deci eram oarecum multumita de faptul ca va fi o moarte rapida si usoara. Si inca ceva : cand priveam la acele bucati de gheata care luceau asa frumos in soare, imi dadeau sentimentul ca as privi la OZN-uri, ma ducea cu gandul la asta. Tin sa mentionez ca nu mi-e teama de extraterestri, iar aparitia unor OZN-uri in visele mele, le-a facut intotdeauna placute si interesante.
Asadar nu-mi pot explica ce va sa fie. Ma gandesc la grindina...nu stiu.
P.s: mai tin sa mentionez ca sunt agnostica si deoarece visul a fost creat de subconstientul meu, orice interpretare cu baza religioasa este exclusa.

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-noroc-sansa.jpg - Daca in vis esti fara noroc(ai ghinion), inseamna ca iti plangi de mila. Dai vina cu repeziuciune pe altcineva pentru…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Noroc, sansa
interpretare-vise-capsuni.jpg - vei avea succese la care nici n-ai visat, la care nici n-ai gandit.…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Capsuni
interpretare-vise-catifea.jpg - un vis bun, in general, dar mai depinde de culoarea si de dimensiunile materialului visat; Neagra - durere, ceva negativ din…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Catifea
interpretare-vise-saca.jpg - daca e cu apa, e bine, inseamna ca iti va merge din plin…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Saca

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri