Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
dictionar-de-vise-coacaze

Coacaze

Ce inseamna cand visezi: Coacaze

  cevisez.ro

Interpretarea viselui in care apar coacaze este de cele mai multe ori o avertizare mai ales daca visezi ca tu esti cel care culege coacaze.

Poate fi vorba chiar de o pierdere semnificativa care te va intrista mult pentru o perioada lunga.

Daca visezi ca mananci coacaze inseamna ca vei avea o perioada plina de fericire in viata, primesti unele atributii sau colaborari care te uimesc insa te si bucura, iar daca visezi ca culegi coacaze alaturi de cineva inseamna ca in curand vei primi o invitatie la cineva, la fel ca si in cazul in care visezi ca mananci coacaze.

Daca visezi coacaze mici si rosii inseamna ca vei avea cateva beneficii financiare din unele eforturi depuse pana la acel moment dat.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

dictionar-de-vise-pat - daca esti necasatorit si te visezi lungit pe un pat, e semn ca te vei casatori foarte degraba; Zaci in el - semn ca ti se va intampla ceva rau; bolnav in vis - momente neplacute in viata de zi cu…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Pat
dictionar-de-vise-raceala-racit Daca visezi ca esti racit inseamna ca vei avea parte de o mica boala. Insa aceasta talmacire este doar general valabila, deoarece raceala din vis sugereaza de cele mai multe ori o distantare fata de o persoana anume, o stare de…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Raceala, Racit
dictionar-de-vise-ciocolata Cand visezi o ciocolata inseamna ca vei avea parte de sanatate, de bunastare, de o casnicie fericita. Daca visezi o ciocolata cu alune inseamna ca vei avea parte de nemultumire si de plictiseala. Se zice ca nu e bine sa te visezi mancand…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Ciocolata
dictionar-de-vise-curte-ograda Vis care se refera la curte judecatoreasca (de magistrati). - initiativa si putere de abordare a lucrurilor; - daca visezi ca esti dus la curte inseamna neplacere; - martor la curtea judecatoreasca inseamna obstacole grele de trecut; - curte penala inseamna ca trebuie sa iei…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Curte, ograda

Vise interpretate

    Vise postate in care apare simbolul Coacaze

  • avatar
    -
    Amalia Sofronescu   |   19-11-2014
  • avatar
    ?
    stoica madalina florentina   |   11-05-2009
  • avatar
    x
    alinutza   |   05-05-2010
  • avatar
    ,,
    nicoleta   |   05-02-2010
  • avatar
    12
    neacsu cosmina   |   28-10-2009
  • Vise interpretate  

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri