Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Copil avortat

Interpretare vis: Copil avortat

  Loredsna
  30-04-2023

Acum aproximativ 16 ani am avortat .Eram o copila proasta . Acum mi a apărut un vis copilașul meu , era mare , îmbrăcat in alb stătea după un geam , era superb . Eu i am făcut cu mâna sa vina dar , el a stat nemișcat . Știe cineva ce este ?multumesc pt răspuns

Interpretare vis (2)

avatar

Enia    •    27-05-2023

Îmi pare rău să aud despre experiența ta dificilă. Interpretarea viselor este subiectivă și poate varia în funcție de contextul personal al fiecărei persoane. Mai jos, voi încerca să-ți ofer o posibilă interpretare a visului tău:

Apariția copilului tău în vis poate reflecta o dorință latentă sau un sentiment de regret în legătură cu decizia de avort pe care ai luat-o în trecut. Este posibil ca subconștientul tău să exploreze emoțiile și întrebările nerezolvate legate de acea experiență.

Faptul că copilul tău stătea nemișcat și nu a venit spre tine atunci când i-ai făcut semn poate indica că există o distanță emoțională între tine și decizia pe care ai luat-o în trecut. Poate fi o manifestare a regretului și a dorinței de a avea o legătură mai profundă sau de a-ți exprima iubirea și afecțiunea față de acel copil imaginar.

Este important să recunoști și să explorezi aceste emoții într-un mod sănătos și sănătos. Consultarea unui terapeut sau a unui consilier poate fi utilă pentru a lucra prin aceste sentimente și pentru a obține o mai mare înțelegere și acceptare a trecutului.

avatar

Anamaria    •    17-11-2023

Acum multi ani am făcut avort ,eram tânără dar acum. Mi-a apărut în vis o fetiță care dormea pe jos și era pe pământ și am pus o carpa sub ea sa nu o las chear așa în vis am spus ,când sa trezit am imbracto și i-am spus fostului iubit dc a venit ? Sa mă vadă pe mine sau să se joace cu fetiță ? Eu sunt căsătorită cu altcineva și avem și o fetiță ? Ce poate însemna ?

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-poame-fructe.jpg - viata indelungata; - apropierea de natura, de cele bune ale Mamei Natura, era considerata, chiar si in vechime, ca foarte importanta…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Poame, fructe
interpretare-vise-femeie.jpg - buna intuitie, buna întelegere a unor situatii, creativitate, afectivitate, grija, romantism, vulnerabilitate; - pot fi simbolul partii mai fragile si…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Femeie
interpretare-vise-sapa.jpg - poate insemna o crima, dar si multa alergatura, osteneala; probabil ca, in vechime, sapa era o arma pe care o…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Sapă
interpretare-vise-debara.jpg Sa vezi un dulap in vis sugereaza ceva din viata ta pe care l-ai tinut ascuns pana acum. Mai poate face…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Debara

Vise interpretate

Vise neinterpretate

    Vise postate care au legatura cu Copil avortat

  • avatar
    Copil avortat
    Loredsna   |   30-04-2023
  • avatar
    avort
    marin   |   08-08-2010
  • avatar
    cosmar
    vacareanu gianina   |   11-08-2011
  • avatar
    vis urat
    lavinia fleancu   |   23-03-2011
  • avatar
    avort
    daniela   |   19-12-2008
  • Vise  

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri