Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Copil muscat de câine

Interpretare vis: Copil muscat de câine

  Vaida Nicoleta Gabriela
  19-03-2023

Eu cu alți copii eram în școală și dintr-o dată am auzit că un copil din școală este muscat de câine în curtea școlii.Nimeni dintre copii nu la băgat în seamă pe copilul muscat de câine și eu am căutat prin buzunarele mele să văd dacă am telefon la mine,dar nu am avut nici un telefon la mine să sun la ambulanță și atunci și eu nu l-am băgat în seamă pe acel copil muscat de câine și apoi după un timp eu am făcut o plimbare cu autobuzul școlii.Autobuzul școlii a parcat în curtea școlii unde eu am coborât din autobuz și am mers către clasa mea din școală.În vis eu am uitat acasă ghiozdanul și rechizitele.Clasa era foarte frumoasă cu multe scaune și cu două televizoare mari pe care erau filme cu acțiune și un film coreean din Coreea de Sud.În clasă era un bărbat profesor foarte blând si frumos.Eu m-am uitat doar la filmul din Coreea de Sud.

Interpretare vis (1)

avatar

Enia    •    02-04-2023

Acest vis poate fi interpretat ca o reprezentare a preocupărilor și grijilor din viața ta.

Copilul muscat de câine reprezintă o problemă sau o nevoie neglijată de tine și de alți copii, ceea ce ar putea sugera că există lucruri importante în viața ta pe care nu le acorzi suficientă atenție.

Faptul că ai uitat ghiozdanul și rechizitele acasă poate indica o teamă de a nu fi pregătită sau de a nu avea resursele necesare pentru a face față anumitor provocări.

Filmul din Coreea de Sud poate reprezenta o evadare din problemele tale actuale și dorința de a scăpa de realitatea zilnică prin distracție și divertisment.

Profesorul blând și frumos poate simboliza un ghid sau mentor care te poate ajuta să depășești problemele și să te îndrume către o cale mai bună.

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-copil.jpg - nu este un vis bun; - viata cu copii mici in societatile de demult era grea si plina de lipsuri; teama…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Copil
interpretare-vise-plimbare.jpg Plimbarea indica felul încare ar trebui sa mergem mai departe. Când ne plimbam cu unanumit scop, acest lucru denota ca,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Plimbare
interpretare-vise-bataie.jpg - daca un barbat insurat viseaza ca-si bate nevasta, e semn bun, de casatorie fericita si casa imbelsugata; - pentru amanti este…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Bataie
interpretare-vise-telefon.jpg - vesti, dar si niste castiguri; - face referire la capacitatea ta de a comunica, de a te face inteles de ceilalti,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Telefon

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri