Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

desculta

Interpretare vis: desculta

  roxa
  17-06-2010

visez de multe ori ca sunt desculta, pe strada, la facultate, pe zapada, in tot felul de locuri, dar in vis mi se pare normal sa fie asa. o data chiar am visat ca eram incaltata si mi-am dat pantofii jos pentru ca in vis mi se parea anormal sa fiu incaltata. ce poate sa insemne??

Interpretare vis (4)

avatar

ana    •    22-07-2010

desi in mod normal daca te visezi desculta e semn ca te simit vulnerabila, in visele tale tu vrei sa fii desculta. deci eu cred ca subconstientul tau iti spune ca vrei sa te eliberezi, sa scapi de inhibitii. daca n-ai incercat, iti recomand sa te plimbi desculta daca ai ocazia, in parc, prin ploaie, chiar si pe strada! eu fac asta ori de cate ori am ocazia si e minunat! abia astept sa mai ploua cand plec de la servici si sa ma plimb desculta pana acasa!

avatar

bD    •    22-07-2010

IA ZII TU LA MOSU, ESTI MARITATA ?

avatar

daniel    •    31-07-2011

In noapte de 30.07.2011 , am avut un vis , pe care nu l-am mai avut inainte .rnM-am visat descult pe strada , mergeam spre oras , mergand , mergand , dintr-o data imi apare in cale un barbat si el tot descult , insa el fugea .rnrnAs dori forte tare sa cunosc semnificatia acestui vis .

avatar

Dumitru    •    22-05-2019

Am visat ca m-am descaltat de ghetele de munca si ma indreptam ,pe un drum cu pietris pe marginea unui lac ,spre un grup de persoane unde era si bunicu (e mort de mult timp) care ma astepta...cand am ajuns lunga el mi-a spus,,nu ai adus nimic", m-am uitat la mine si in mana aveam doar ghetele de munca...ce ar putea insemna?

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-zapada.jpg Credem cu mare usurinta ca zapada simbolizeaza albeata imaculata, puritatea, fecioria neprihanita. Dar, nu acesta este simbolismul cel mai frecvent in…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Zapada
interpretare-vise-pat.jpg - daca esti necasatorit si te visezi lungit pe un pat, e semn ca te vei casatori foarte degraba; Zaci in…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Pat
interpretare-vise-sot-sau-sotie.jpg - sunt posibile doua interpretari, in cazul in care va vizualizati sotul in vis: fie este vorba de o figura simbolica…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Sot sau Sotie
interpretare-vise-ganganii.jpg - ganganiile care colcaie, misuna, se agita intr-un loc sau pe o portiune a corpoului, fac aluzie la o invazie de…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Ganganii

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri