Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Eram in supermarket!

Interpretare vis: Eram in supermarket!

  catia
  29-04-2009

Eram intr-un supermarket foarte mare,enorm,in Tel Aviv, nu aveam decat 20 de shekeli (moneda israelului) in buzunarul stang. Mergand prin super, m-am oprit la sectiunea toruri prajituri, dar mai erau si struguri acolo.Incercam sa-mi aleg un tort,un tort mic si patrat. La un moment dat s-a apropiat de mine o femeie (blonda) si dragutica; care s-a bagat peste mine, mi-a luat tot ce aveam in mana la care tot eu am fost aia care i-am zis sliha (sliha=scuze in ebraica). Ea s-a uitat straniu la mine, dar nu mi-a zis nimic.
Eu am incercat sa o ajut sa-si puna in pungi tot ce avea de cumparat si in felul asta am inceput sa vorbim. Era romanca, stabilita de multi ani in Israel. M-a intrebat ce fac defapt aici, iar eu i-am raspuns ca acuma sunt in vizita,dra am de gand sa ma stabilesc aici. Replica ei a fost \"NU, nu e bine sa te stabilesti aici,e foarte greu aici!\" si m-a lasat cu plasele ei in mana si isi vedea de cumparaturile ei, invatzand-o pe maica-sa sa vorbeasca romaneste.

Mai tarziu,tot in acel loc al supermarketului, au mai venit inca vre-o 6-7 femei,fete, care erau si romance,dar si moldovence. In timp ce vorbeam cu femeile respective, am constatat ca blonda aia dragutica cu care ma intalnisem prima data, imi furase plasa cu tortul pe care il alesesem deja. Vroiam sa-mi cumpar alta, dar nu stiam daca imi ajung bani. Atunci apare Michaela (matusa mea din Israel) si mi-a cumparat ea o torta si de banii care i-au ramas a cumparat muuuuuuulte fructe. Cand Michaela a vrut sa plateasca tortul si fructele, prin fata noastra au inceput sa treaca tot felul de barbati, dar majoritatea erau fara un picior, fara ambele, sau fara maini. Michaela i-a lasat sa treaca,dar 3 dintre ei s-au bagat in fata noastra si voiau sa cumpere ei ceva inaintea noastra. Michaela s-a strecurat printre ei, a platit, a luat produsele si a gustat din fructe care nu erau deloc bune.

Si cam atat.

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-punga.jpg - de visezi ca gasesti o punga cu bani, vei avea succes in dragoste, dar nu si in afaceri; - se mai…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Punga
interpretare-vise-nastere.jpg - tine de tot ce iese din mintea si mainile umane, de rezultatele palpabile ale propriilor idei, descrie posibilitati de directie…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Nastere
interpretare-vise-trandafir.jpg - cea mai frumoasa dintre flori, atat de delicat parfumata, simbolizeaza perfectiunea, implinirea si dragostea in toata frumusetea ei. Culoarea ei…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Trandafir
interpretare-vise-gravida-insarcinata.jpg - castiguri din afaceri, dar si tot felul de sacaieli, de momente neplacute care fac, nu o data, sa ti se…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Gravida, insarcinata

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri