Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

extraterestru

Interpretare vis: extraterestru

  ella
  12-04-2016

m-am urcat intr-un lift. la un moment dat, din lift vad doua luni pline. scot o camera de fotografiat si incep sa fac fotografii. cerul din jur se umple de stele si alte planete indepartate apar ca niste bilutze iluminate. m-am gandit sa-i trimit unei prietene fotografiile. Cobor din lift. prietena caruia voiam sa-i impartasesc experientza mea, era deja acolo.
ma uit in jur. eram intr-o alta lume. cele doua luni pline, apartzineau acestei lumi. erau extraterestrii de toate tipurile. simteam ca erau buni. era o comunitate pasnica, o aceptare a mixarii lor. doar o singura specie era mai ciudata, cu o mica agresivitate. acestia erau de statura mica, cheliosi, care dadeau din maini la inaltimea lor si loveau tot ce era in calea mainilor :-). am invatat sa ma feresc de ei, lasandu-ma in jos pana sub mainile lor vanturate. pe ceilalti extraterestrii nu ii deranjau. aceia parca pluteau in loc sa mearga. erau calmi si zambitori.
entuziasta ii aratam prietenei tot ce observam. cele doua luni pline, straluceau pe un cer fantastic.
asa m-am trezit. sper sa pot sa inteleg visul acesta. mai ales sper sa ajung intr-o astfel de lume in care toti se accepta asa cum sunt.

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-barza.jpg - un nou început, începerea unei noi etape în viata ta; - se vesteste o nunta sau un botez; - musafiri, vesti;…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Barza
interpretare-vise-zilele-saptamanii.jpg LUNI - sub semnul Lunii si al cifrelor 2 si 8: dualitate, armonie, buna stare. Visele noptii de luni sunt relaxante,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Zilele saptamanii
interpretare-vise-televizor.jpg - te expui prea mult si, din acest motiv, vei pati o rusine; - face referire la imaginea ta asupra lumii, ce…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Televizor
interpretare-vise-scoica.jpg - asocierea dintre scoica-apa-mare-nastere este atat de evidenta, incat peste tot in lume, scoica evoca matricea principiului feminin, si a fecunditatii.…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Scoica

Vise interpretate

    Vise postate care au legatura cu extraterestru

  • avatar
    Visul transformarii
    lizard   |   04-02-2010
  • avatar
    -
    Amalia Sofronescu   |   19-11-2014
  • avatar
    ?
    stoica madalina florentina   |   11-05-2009
  • avatar
    x
    alinutza   |   05-05-2010
  • avatar
    ,,
    nicoleta   |   05-02-2010
  • Vise interpretate  

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri