Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Lacramioare buchet proaspat

Interpretare vis: Lacramioare buchet proaspat

  Elena Prodan
  18-02-2023

Aveamun buchet de lacramioare si cu frunze verzi, aveam un iubit actor ,mergeamla brat pe strada ..vorbeam, la un momendat ..pierdusem buchetul..

Interpretare vis (1)

avatar

Ana    •    26-02-2023

Visul tau poate fi interpretat ca fiind legat de emotiile si experientele din viata ta romantica si sociala. Semnificatia florilor de lacramioare este adesea asociata cu iubirea si sinceritatea, sugerand ca ai un sentiment puternic de iubire sau legatura emotionala cu cineva.

Prezenta iubitului actor in vis poate arata dorinta ta de a fi admirat sau dorinta de a avea o relatie romantica cu o persoana care este in centrul atentiei publice sau este considerata atractiva de catre multe persoane.

Faptul ca ai pierdut buchetul poate simboliza pierderea sau teama de pierdere a acestor sentimente sau experiente romantice sau sociale. Este posibil sa simti ca ai pierdut ceva important din viata ta sau ca este necesar sa faci mai multe eforturi pentru a pastra aceste legaturi.

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-buchet.jpg - sentimente profunde, nevoie de afectiune si atentie din partea celorlalti; - daca visezi ca aduni flori si faci un buchet, e…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Buchet
interpretare-vise-brat-la-brat.jpg - posesivitate, gelozie, lacomie, teama de a fi parasit, limitarea libertatilor, constrângeri impuse pe plan sentimental; cooperare, nevoie de asociere, de…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Brat la brat
interpretare-vise-frunze.jpg Verzi, mari, multe, frumoase - stare de sanatate buna, multumire, încredere în fortele proprii, speranta; - ti se va implini o dorinta;…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Frunze
interpretare-vise-strada.jpg - numeroase vise au ca décor strada. Intrucat aceasta notiune este strans legata de cea a orasului, imagine a insertiei sociale,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Strada

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri