Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Mesaj neinteles

Interpretare vis: Mesaj neinteles

  Andre
  21-12-2014

Visez ca dorm si primesc un mesaj de la iubitul meu in care imi scrie "Stai linistita draguto si joacate ca noi in primul rand am plecat de la ora 5 dimineata si in al 2 lea rand nu mai era loc pentru tine" iar restul mesajului foastre greu de inteles si de descifrat ,mesajul era scris si trimis de alticena.

Ce semnifica?

Interpretare vis (3)

avatar

Andre    •    21-12-2014

Visez ca dorm si primesc un mesaj de la iubitul meu in care imi scrie "Stai linistita draguto si joacate ca noi in primul rand am plecat de la ora 5 dimineata si in al 2 lea rand nu mai era loc pentru tine" iar restul mesajului este foarte greu de inteles si de descifrat ,mesajul era scris si trimis de altcineva.


Aceasta e scrierea corecta. Imi cer scuze pentru greseli :)

avatar

sionis    •    21-12-2014

Buna Andre ,nu in primul rand iti scriu ca tu de fapt te visezi in oglinda refractara ,un vis al noptii in care te descoperi sub valul divinitatii.Ai mers pe o cale al intimitatii si ti-ai pierdut inocenta de la inceput,nu mai esti aceea persoana joviala de la inceput,nu mai iubesti cu aceea daruire pt persoana iubita,mai ales iubita ta care te iubeste din toata inima.Trebuie sa-ti deschizi din nou "inima"iarasi numai pt Ea,caci sa-r putea cu timpul sa O PIERZI si nmenea sa nu reuseasca sa te consoleze cu drama traita in viitor.Pregateste-te pt niste schimbari majore in plan familiar,profesional si spiritual si incearaca sa inveti din greselile tale ca pt viitor sa fii mult mai pregatit prin greutatile kr vei trece.

avatar

Karmen    •    13-01-2016

Am visat ca am un inel din aur cu 3pietre pe deget,f frumos si are un mesaj in engleza gravat pe el, ceva de genul ,,ready for a new love,, langa mine este un prieten bun caruia il arat si ii place, in realitate intre noi este ceva platonic, in vis tot el are un buchet de flori asortate in mana pe care vrea sa il dea mamei mele. Va rog ma puteti ajuta cu interpretarea? Multumesc!

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-rand.jpg - stand la rand - nu a sosit inca momentul sa atingi un scop propus, trebuie sa mai insisti sau sa…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Rand
interpretare-vise-avocat.jpg - aparitia in vis a acestui personaj care joaca un rol esential in procese si tribunale denota faptul ca va zbateti…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Avocat
interpretare-vise-felicitari.jpg - depinde ce scrie pe felicitare, cine o da in vis – un mesaj pe care cineva vrea sa ti-l transmita,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Felicitari
interpretare-vise-pin.jpg - visul prevesteste lucruri bune pentru oameni mai in varsta, in primul rand niste vesti pozitive; - pentru tineri, un asemenea vis…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Pin

Vise interpretate

Vise neinterpretate

    Vise postate care au legatura cu Mesaj neinteles

  • avatar
    Mesaj neinteles
    Andre   |   21-12-2014
  • avatar
    mesaj
    oana   |   11-09-2009
  • avatar
    mesaj
    anca   |   01-03-2010
  • avatar
    Mesaj
    Roxana   |   04-09-2021
  • avatar
    mesaj
    mihai maria   |   11-04-2012
  • Vise  

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri