Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

prietena mea facea sex oral

Interpretare vis: prietena mea facea sex oral

  mihai
  20-06-2010

Visul incepe cu un fost coleg de liceu foarte afemeiat si care m-am certat pentru ca de fiecare data cind eram sau incercam sa fiu cu o fata se baga si el si pina la urma de cele mai multe ori ramaneam pe margine amandoi. \" Tipul era gol si intre noi statea actuala mea prietena goala si ea. Se face ca tipul avea un penis lung si subtire pe care la intins catre ea, in acel moment ea sa uitat la mine si a inceput sa-i faca sex oral in fata mea\" bine inetles ca in acel moment am avut sentimentu de ura si dezgust si imi tot spunea ca sa zis cu relatia noastra pentru ca nu o mai vroiam. Ciudat este ca m-am trezit asa cu sentimentul si m-am simti ciudat mai toata ziua gindinduma la semnificatia visului. Practic intre mine si prietena mea lucrurile sun lafel de bune si nu i-am spus nimic despre visul meu ciudat.

Interpretare vis (3)

avatar

NELU    •    10-02-2012

CAM ACELASI VIS...IL AM SI EU....DOAR CA IN LOCUL COLEGULUI DE SCOALA,,,,E UN COLEG DE SERVICI.....IAR ACTIUNEA SE PETRECE IN CASA BUNICII MELE,,,,CARE E MOARTA....

avatar

florin    •    26-12-2014

acest vins inseamna sa o lasi sa faca oral si altora nu numai tie, inseamna ca o face bine si ea doreste sa faca si altora.

avatar

GOGU ion    •    01-01-2015

Referitor la domnisoara care a vazut in vis acel sex oral inseamna ca va face si ea....si doar asa va disparea acea dorinta ascunsa inauntrul ei.Daca visul continua sa apara,inseamna ca trebuie sa o faca de mai multe ori pana se obisnuieste cu asta.succes!

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-sex-oral.jpg Sexul oral inseamna energia creativa si faptul ca ai ales o directie buna in viata.…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Sex oral
interpretare-vise-obstacol.jpg - din punct de vedere etimologic, obstacolul desemneaza acel lucru din fata noastra care ne impiedica sa trecem. El simbolizeaza dificultati…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Obstacol
interpretare-vise-prietenie-prieten.jpg - vei avea parte de intristare, de suparare; - probabil ca esti deja tulbure din punct de vedere sufletesc, iar visul vine…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Prietenie, prieten
interpretare-vise-aer.jpg Placut - intuitie buna, inspiratie de moment, adaptare perfecta dupa cerintele celor din jur; - inventivitate; Deranjant, curent puternic -…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Aer

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri