Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

rugaciune

Interpretare vis: rugaciune

  rodica
  27-09-2009

Eram in fata unei cladiri cu o bolta la intrare.Stiam ca sunt undeva unde era Papa.Asezata in genunchi,prabusita cu capul pe pamant,inafara cladirii,plangeam si ma rugam pentru familia mea.Parca ma rugam pentru mine si pentru sotul meu.Eu sunt ortodoxa.
Era lumina multa si flori,cladirea era curata,de fapt zona,ca nu stiu decat zidurile si intrarea sub forma de bolta,dar nu vedeam vreo biserica.
Parca a venit cineva,am vazut picioarele si ma gandeam ca este Papa.Cand m-am uitat Papa era femeie.Mi-a spus ca este suparata pe sotul meu care ,nu i-a livrat doua obiecte(nu mai stiu despre ce era vorba)desi ea cica le platise.Am asigurat-o ca merg acasa si o sa se rezolve.
A plecat lasandu-ma cu un sentiment de umilinta.Nu apucasem sa ma rog si pentru fetita mea.
Apoi parca mergeam pe un drum necunoscut,arid,cu pietre mari pe margina,albe.Era pe seara.O masina s-a prabusit intr-o groapa de pe marginea acestui drum accidentat,dar curios a iesit singura fara sa fi patit ceva.

De ce ma impresioneaza visul:cu ani in urma ,inainte de a ma culca m-am rugat sa mi se arate in vis ce sa fac ,aveam niste probleme la care nu mai gaseam rezolvare.M-am visat intr-o biserica catolica si preotul imi spunea ca trebuie sa ma impartasesc la ei.
Nu am facut-o vreodata,dar mi-a ramas ca o intrebare...

-------

Interpretare vis (1)

avatar

iulia i.    •    27-09-2009

Probabil ca Ai fost ajutata sa iesi candva dintr-o situatie complicata de catre Dumnezeu, dar tu in constiinta ta simti ca nu ai meritat ajutorul sau ca niciodata nu vei reusi sa ii multumesti lui Dumnezeu suficient.Acele 2 obiecte pe care acea femeie spunea ca nu le-a mai primit inapoi au fost poate favorurile pe care Dumnezeu ni le face noua, tuturor, iar noi, neccredinciosii uitam sa Ii multumim.Problemele ti s-au rezolvat, lucrurile aparent merg bine, dar cu toate acestea poate nu ai multumit suficient.
Poti sa mergi la biserica sa aprinzi lumanari pentru ajutorul primit, sa dai acatiste si sa te rogi
Exista un singur Dumnezeu pt. toti, un singur Dumnezeu pe care daca Il vei ruga sa iti arate calea ti-o va arata negresit!

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-raspuns.jpg - pui o intrebare si ti se raspunde - esti intr-o perioada limpede a vietii, nu exista probleme care sa-ti ridice…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Raspuns
interpretare-vise-lumanare.jpg - noroc in dragoste. Arde - semn bun; Se stinge - te poti astepta la necazuri; Faci lumânări - semn de câștig; - candva,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Lumanare
interpretare-vise-biserica.jpg - in vis intram destul de des intr-o Biserica, fireste pentru ceremonii rituale dar si din alte motive. Biserica este un…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Biserica
interpretare-vise-brat.jpg Puternic, sanatos - putere de munca, actiune, initiativa, dinamism, energie fizica, rezistenta, solicitari profesionale; Ranit, slab - oboseala, probleme…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Brat

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri