Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Sarpele negru

Interpretare vis: Sarpele negru

  Hurgoi
  20-10-2011

Am visat ca sunt insarcinata(bine chiar sunt)si am mers la o petrecere foarte mare,erau mii de oamenii.La un moment dat dansam cu un grup de fete si oamenii au inceput sa se inputineze,atunci un barbat imbracat in straie populare a scos un sarpe negru cu modele tot populare pe el,flori rosii....l-a aruncat jos si a spus sa vedem cine e diavolul.Sarpele ma cauta mereu si am reusit pana la urma sa fug din multime,privirea rea a taranului imi sta si acum in ceafa.

Interpretare vis (2)

avatar

Ana Maria    •    20-10-2011

Ce sinistru... Ma duce cu gandul la demoni. Nu cred ca tu esti demonul, poate este mai degraba ceva legat de copil... Nu vreau sa fiu rea sau sa te sperii aiurea dar poate vei avea probleme, nu va urma calea lui Dumnezeu iar tu vei fi personajul rau deoarece nu-l vei intelege el cautand sprijin. Dar esti sigura ca nu ai facut ceva rau in trecut ? Poate se va intoarce impotriva ta. Gandeste-te bine la trecutul tau si la raul facut altora sau a lucrurilor necurate pe care le-ai facut(eu de exemplu m-am rugat la Satan sa ma omoare iar a 2a zi am avut niste dureri cumplite dar mi-am pus niste bratari cu Sfinti pe care le gasesti la orice biserica iar durerile au incetat)te poti ruga bineinteles Dumnezeu ajuta pe oricine :-)

avatar

deea111    •    28-10-2011

ptr Ana Maria:Nu vrei s-o sperii da\' e deja speriata, iar ce ii zici tu banuieste ca altfel n-ar fi postat aici visul. rnptrHurgoi:rnNu cred in predestinare, iar faptul ca ai visat asa ceva nu inseamna nicidecum ca va fi rau sau bun copilul ce vei naste. Intr-adevar pot fi tendinte catre bine sau rau dar ceea c ne defineste ca oameni sunt ALEGERILE pe care le facem in viata. Suntem liberi de la nastere pana cand murim. Asigura-te ca alegerile pe care le va face vor fi corecte si vor fi bune ptr el. Parintii nu pot trai in locul copiilor ..ce simplu ar fi cu toata experienta lor,nu? ei pot sa ofere un fundament, o baza, un background sanatos.De aici incolo e treaba lui ce va face.rnCopilul tau nu este malefic si nu se va naste malefic;as putea sa zic mai multe despre oameni nascuti insemnati sau chestii de genul asta despre care altii ziceau ca ar fii ai raului dar care au ajuns bine, cinstiti etc.rntine minte ca nimic nu e batut in cuie, nici visele nici prezicerile NIMIC.rnSucces si nastere usoara!:)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-floare.jpg Daca sunt mai multe la un loc, e semn de lauda si inaltare in rang; daca rupi flori, e semn rau,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Floare
interpretare-vise-olar.jpg - daca visezi e semn rau, de moarte si nefericire; - oalele si ulcelele - o finalitate pentru toti oamenii, conform unei…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Olar
interpretare-vise-codru.jpg Des - vei fi inconjurat de oameni multi; De stejar sau gorun - vei scapa dintr-un necaz; - printre copaci puternici, intotdeauna…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Codru
interpretare-vise-funeralii.jpg - daca te visezi imbracat in negru, la o inmormantare, e semn bun, necazurile sunt departe de tine; - in amor vei…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Funeralii

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri