Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Sfarsit sublim

Interpretare vis: Sfarsit sublim

  tina
  22-10-2009

Visul meu se compune din 2 parti dar au ceva comun amandoua dupa cum veti vedea.In prima parte m-am trezit noaptea,pe o strada cunoscuta mie,eram copil imbracat in haine zdrentuite de culoare bej si spre uimirea mea nu eram fata,eram un baietel brunet si slab.
Deodata vad in fata mea masini trecand in viteza si undeva mai aproape un grup de barbati care devorau trupul unui alt barbat.Speriat m-am dus in 2 curti ale unor oameni necunoscuti ca sa ma ascund de acei oameni-monstri, in ambele curti erau caini,in prima curte era un singur caine pe care l-am chemat la mine de frica sa nu faca zgomot,acelasi lucru s-a intamplat si in a doua curte unde erau 2 caini :unul roscat-blond si altul negru.Toti cainii mi-au raspuns la chemare fiind foarte blanzi cu mine.
Am iesit brusc din ultima curte si deodata m-a lovit gandul ca trebuie sa-mi protejez surioara pe care nu puteam sa o vad,nu avea un chip definit,stiu doar k era mai mica de inaltime decat mine.
In plina strada dau de un autobuz galben condus de un barbat care nu era inca schimbat in monstru,dar era la fel de speriat ca mine ; acesta ne-a cerut sa urcam in autobuz si sa ne lasam capetele jos de fiecare data cand trecem pe langa un grup de barbati-monstrii.L-am intrebat daca putem sa fugim in alta tara,dar mi-a spus ca tot Pamantul e lovit de aceasta oribila epidemie.
Am facut cum ne-a zis soferul,ne-am lasat capetele jos de fiecare data,insa unul ne-a vazut si a inceput sa ne urmareasca impreuna cu altii de teapa lui.Brusc unul reuseste sa intre in autobuz, dar nu sare sa ne manance dupa cum credeam,avea la el un ciocan mic pe care il scapase,iar eu l-am ridicat si l-am lovit in cap de cateva ori,barbatul-monstru nepatind nimic,decat s-a intors spre mine si mi-a spus ca daca continui sa-i lovesc capul chel o sa inceapa sa ma manance pe mine prima.
Aici se termina prima parte a visului fara nicio logica, si ma trezesc intr-un castel pe o insula mica tinuta captiva impreuna cu alte 2 fete ( de data asta eram eu insami la varsta actuala).In castel mai erau 3 barbati maturi care la fel ca si primii isi devorau semenii,iar eu si fetele eram tinute spre a fi mancate mai tarziu.
Nu stiu cum reusim dar scapam din acea camera si ajungem la malul unui lac,sau ocean, iar eu le spun la celalalte 2 sa inaote cu mine pana la insula din zare,caci acolo ei nu vor putea ajunge intrucat nu stiu sa innoate. Ne-am scufundat in apa, care era limpede si linistita,puteam vedea fundul apei ,ma simteam oarecum linistita din momentul in care m-am scufundat.
Ajungem la insula care era plina de verdeata si era o casa mare in comparatie cu mica insula.Am intrat si am dat de o bunica si de nepotul ei mai mic care purta niste ochelari uriasi pentru fata lui mica.Acolo ne-au spus ca ne vor ascunde in mansarda si nu-i vor lasa pe cei 3 barbati monstri sa ajunga la noi.Se pare ca monstrii mancau numai anumite persoane,caci la putin timp aud o barca cu motor care opreste langa casa si intra cei 3 neinvitati,hotarati ca ne vor gasi cu siguranta la bunicuta cu nepotelul ei.In mansarda era intuneric dar avea geamuri care dadeau spre holul care ducea spre mansarda,asa ca i-am putut vedea cum urcau furiosi si se indreptau spre noi,nefacandu-le niciun rau bunicutei sau nepotelului.
Iar visul se termina cu unul din ei intrand in camera si ridicand mana...dupa care m-am trezit in patul meu speriata...

Interpretare vis (1)

avatar

Raluca    •    26-12-2009

Iti dau o veste proasta...visul tau semnifica necaz...mai ales caini si monstrii..foarte multa presiune necaz vinovatie suferinta..Eu cred ca visul tau se trage dintr`o intamplare sau un lucru vazut la tv in viata de zi cu zi care te`a fascinat si in acelasi timp te-a inspaimantat:*

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-caine-catel.jpg - fidelitatea fata de stapanul lui este aproape intotdeauna luata in calcul la interpretarea acestor vise. Conform experientei mele, orice vis…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Caine, catel
interpretare-vise-insula.jpg - ce sa cautam pe o insula? Un refugiu, singuratate, raiul pe pamant sau paradisul pierdut. Insula mai poate sublinia tendinta…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Insula
interpretare-vise-tren.jpg - tine de energia omului, de ambitia sa de a reusi, sansa care i se ofera pentru a demonstra ce poate;…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Tren
interpretare-vise-sex.jpg Daca ati visat ca faceti sex cu persoana iubita: va asteapta neplaceri si certuri. Daca ati visat ca ati facut dragoste co…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Sex

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri