Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Univers paralel?

Interpretare vis: Univers paralel?

  June.
  16-07-2009

Se făcea că mă plimbam cu această prietenă dragă şi aveam multe plase în mâini. Într-un anumit moment primesc un mesaj(pe telefon) de la un bun prieten care-mi scria că vrea să mă vadă. Cuvintele erau scrise ”cu fundul în sus”(nu știu exact să exprim altfel imaginea). Atunci am observat alte mesaje de la persoane pe care nu le cunoșteam, dar cu care părea că am o relație bună. Mă simt ca într-un fel de viitor alternativ, ca și cum altcineva îmi trăise viața iar acum o recăpătasem.
În următoarea scenă, primesc un alt mesaj, de la un alt prieten(pe el nu-l cunosc chiar bine) în care-mi scria că mă așteaptă acasă. Lucru ciudat, pentru că nu locuim în același oraș. Eu și prietena mea continuăm să mergem, iar eu încerc să-l contactez pe acest băiat, în timp ce primesc alte mesaje asemenea. Ideea e că nu reușeam să-l sun, iar atunci când pare să funcționeze, mi se închide telefonul. Prietena mea observă un tip pe stradă și se gândește că el sigur are numărul de telefon al băiatului, dar eu încerc s-o conving că e în regulă, nu-mi pasă cine este. Totuși, ne îndreptăm spre el, dar înainte să-l ajungem, el se urcă pe o bicicletă și ne face semne cum că ar vrea bani. Eu îi spun ca nu am bani și merg spre el. Observ atunci că are fața desfigurată și mi se face brusc frică. Îmi spune ”deci tu ești nevasta lui”(se referea la băiatul pe care încercam să-l sun). Se oprește și-i spune ceva unei fete, care apăruse lângă el, iar ea mă îmbrâncește. Senzația de cădere pe asfalt e ca aceea de cădere în gol. Îmi este foarte frică, iar apoi observ că sunt însărcinată. Citesc într-un ziar că cel numit soțul meu are mulți copii, dar nu toți sunt ai soției sale. Atunci realizez că soția despre care se vorbește sunt eu.
E ciudat pentru că la începutul visului mă simțeam tânără, dar pe măsură de visul continuă mă simt tot mai bătrână, în căutarea celui care mă aștepta.
La ce se referă acest vis?

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-plimbare.jpg Plimbarea indica felul încare ar trebui sa mergem mai departe. Când ne plimbam cu unanumit scop, acest lucru denota ca,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Plimbare
interpretare-vise-lalea-lalele.jpg Lalelele semnifica fertilitate, speranta, dragoste idealista, caritate, perfectiune si dragoste de viata. Ele prevestesc o căsătorie fericită, prietenii, care vor evolua…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Lalea, lalele
interpretare-vise-cerc.jpg Cercul in vis inseamna inchierea unui ciclu sau a unei etape si inceperea alteia, similara. De asemenea cercul inseamna perfectiunea,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Cerc
interpretare-vise-bunici-bunica-bunic.jpg Sfaturi primte de la rude. Probleme legate de mosteniri, legaturi de familie, legaturi cu originile (tara, oras, sat); - bunicii reprezintă…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Bunici (bunica, bunic)

Vise interpretate

Vise neinterpretate

    Vise postate care au legatura cu Univers paralel?

  • avatar
    Univers
    Ana Maria   |   23-10-2011
  • avatar
    Univers
    Andreea Crisstinna   |   05-06-2016
  • avatar
    dezamagire
    elena   |   18-01-2010
  • avatar
    stea
    Monica   |   07-01-2020
  • avatar
    salupa
    George   |   26-07-2009
  • Vise  

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri