Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

urs

Interpretare vis: urs

  Camelia
  18-11-2008

Am visat,. de fapt, visez mereu ursi. Aseara am visat ca un urs polar ma urmarea. In general visez ursi bruni si asta de foarte multe ori. Ursi care ma urmaresc dar nu ma prind. Ce inseamna si de ce visez mereu?

Interpretare vis (16)

avatar

daniela    •    18-11-2008

urs un vis de regula inseamna o greutate de pe sufletul tau deci cred ca ai o greutate pe suflet pe care nu o poti depasi, ceva ce sa intamplat in viate ta in trecut si tea afectat f tare si inca o mai face .Cred ca ar trebui sa cauti in trecutul tau ce anume te-a afectat atat de rau si sa incerci sa treci peste, altfel risti o depresie cand te astepti mai putin.

avatar

kris    •    28-04-2009

am visat ca eram cu un grup de prieteni la padure si dintre toti pe mine ma urmareau ursii. mie mi-e frica in general de ursi. ce inseamna asta?

avatar

cristian    •    26-08-2009

...am visat un urs brun, care faceaceea ce,i spuneam eu. Eram cu sotia prin casa, si eu ai aratam ce face ursul..la comanda mea.Nu era senzatia de frica.. doar de uimire... I,am zis sa se bage in cada sa faca baie... apoi in cada i,am dat un pieptene si..a inceput sa se pieptene singur... etc.. Numai in casa l,am visat... si eram numai cu sotia.. ( copilul nu stiu unde era..)
I,mi dadea senzatia ca ar fii un OM..transformat in urs.. plz daca puteti sa.mi explicati visul..?? Va multumesc. :)

avatar

adrian09    •    26-12-2009

....am visat urs brun, care ma urmaresca in casa/cabana, sa ma muste rau, fug tot timpul si nu reuseste sa ma muste. In general visam ca un leu ma urmareste sa nu intru in casa mea, sau vreun lup sau tampeni de acest gen, in general lupt, caut soluti sau fug de ei/el, sau sa nu intra vreun hot in propria casa, ma rog fiecare cu cosmarurile lui.

avatar

r_b    •    22-01-2010

Buna...eu una am visat intr-una din nopti un urs....ma bantuit toata noaptea si de trei ori m-am trezit si culcat la loc....dimineata eram foarte speriata pentru ca venea spre mine insa fara sa apuce sa ma atinga si m-am trezit plangand.....dupa trei zile am adormit la volan si am avut un accident de masina teribil...sunt teafara si nevatamata insa am avut arsuri de gradul II pe mana stanga....dupa cateva zile am mai avut doua intamplari tot legate de condus dar nu s-au soldat cu tamponari sau accidente....pentru mine una mi s-a adeverit vorba unei cunostinte cum ca A VISA URSU INSEAMNA MOARTE...si chiar asa eeee.

avatar

GEORGIANA    •    19-02-2010

EU AM VISAT UN URS POLAR CARE SE UITA LA MINE ERAM CU MAMA MEA SI NOI STATEAM CUM AR VENI PE PLAJA SI IN FATA ERA MARE CU VALURI...AM O CARTE DE VISE DAR ACOLO SCRIA K DK VISEZI MARE CU VALURI INSEAMNA K VOI VEDEA FAPTE BUNE SI DK VISEZI URS POLAR INSEAMNA K VOI CASTIGA LA LOTERIE:d:d

avatar

Dana    •    23-04-2010

Am visat ca iesim cu un prieten pana afara, parca undeva la munte , iar cand m-am uitat in jur am vazut un ursulet , nu am apucat bine sa i-l arat si prietenului meu ca a zis sa fug , am incercat din rasputeri sa fug , in fata mea era usa deschisa catre acea cabana dar m-a prins ursoaica si m-a atacat . Ce ar putea inseamna asta ?

avatar

Rodica    •    13-10-2010

Azi noapte am visat un urs care mi-a intrat in casa , am incercat sa scap de el, m-am trezit , iar cand am adormit din nou a revenit in vis. ce inseamna?

avatar

Anonim    •    15-10-2010

si eu aseara am visasi t un urs polar da park era vara si era undv cu 3 m inainte de un pod si era si un tren langa mine park derapase era si apa intrasem in ea am incercat sa ma duc inapoi si mergeam si park auzea.m o voce care tot zicea cv de urs polar era un pui nu de ala mic un pic mai mare era ,iesea dintr-un igluu si in jurul igluului era zapada cu alte semne chestii de astea

avatar

violeta    •    02-03-2011

urs un vis de regula inseamna o greutate de pe sufletul tau deci cred ca ai o greutate pe suflet pe care nu o poti depasi, ceva ce sa intamplat in viate ta in trecut si tea afectat f tare si inca o mai face .Cred ca ar trebui sa cauti in trecutul tau ce anume te-a afectat atat de rau si sa incerci sa treci peste, altfel risti o depresie cand te astepti mai putin. \\r\\ndaniela | 18-11-2008 INCREDIBIL cata dreptate poti avea

avatar

roxi    •    02-10-2011

am visat aseara ca vruiam sa ajung la o casuta mica ce se situa intr\'o cusca mare si cand sa intru o femeie mi\'a spus ca tre sa ma feresc dar nu stiam despre ce erea vorba, cand am intrat am vazut 2 lei ff mari si m\'am ascuns doar ca lei ma vazusera si veneau dupa mne.Atunci a aparut femeia care imi spunea sa fug dar au mai aparut inca 3 ursi care intr\'un fel nu imi faceau nimic.In timp ce fugeam spre iesire mai aparusera 1 lup de care am scapat repede....intr\'un final ma scosesera niste cunostinte care scapasera din cusca...Ce inseamna atatea animale??? sa nu mai zic ca dupa aparusera si fantome....

avatar

Adrian    •    24-11-2011

nu imi amintesc tot visul..dar ceea ce imi amintesc este ca tineam in fiecare brat cate un pui de urs polar.era cineva cu mine (nu imi amintesc cine era pt ca mam trezit speriat si am uitat mare parte din vis)aceea persoana ma intrebat ce tin in brate .am raspuns pui de urs polar..in scurt timp am ajuns sa ma cert cu sotia asa de tare incat am fost aproape de divort de 2 ori pana acum...si mai exista un vis .acest vis a fost foarte scurt..imi amintesc o voce care ma atentionat...vocea mia spus :satana vrea sa te distruga si sa te omoare...acest vis chiar ma speriat foarte puternic..rog ajutor in talmacire daca cineva ma poate ajuta

avatar

dlksfjdlfj    •    24-08-2012

Am visat ca eram cu prietena mea cea mai buna in apartament la mine si apareau pui de ursi(bruni) , si incercau sa intre si noi ne baricadam , desii erau mici aveam sentimentul ca mama lor e foarte aproape . Ce inseamna?:-s

avatar

Anonim(a)    •    05-09-2012

Un urs inseamna deregula, un dusman puternic.Ursul polar este cel mai mare si mai periculos dintre toti ursii...si eu visez de o vreme incoace ursi si de fiecaredata scap de ei zburand (ei sar sa ma muste si uneori reusesc)...in fine...visul tau este bun...depinde unde ai vazut si ursul polar...daca nu este la polul nord in habitatul lui natural este un dusman care isi baga treburile in nasul altora...a-l evita inseamna ca reusesti la fel sa eviti problemele din viata reala.

avatar

Liviu    •    12-10-2015

Ceau, am visat cu mai multi ursi care coborau de o panta si veneau catre noi 'adica "noi"eram mai multe persoane in mare parte prieteni!si m.am urcat intr.un copac ursii au trecut pe un drum alaturat erau de toate marimile in principal ursi mari ..si dupa ce au trecut ursii parca m.am trezit in alta parte cu 2 oameni care vanau ursii ,2 ursi find la 10 metri in dreapta acei vinatori iau impuscat! Ma ajuta cineva cu vreo idee ceva?multumesc!!

avatar

Maria    •    12-03-2017

Am visat mai multi de 10 pui de ursi. Toti erau bruni. Eram in camera mea si au intrat printr-o gaura din mobila. Erau blanzni si jucausi ca si un urs panda. Se catarau pe mobila, urcau in pat , pe birou. Nu am atins niciunul . Eram in spatele unei usi pe care parca o tineam inchisa ca ei sa nu ajunga la mine si usa era transparenta, invizibila, ca si cum nu era acolo, puteam sa vad toti ursii. Ce poate sa insemne?

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-nacela.jpg - daca visez este semn ca te asteapta drum lung…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Nacela
interpretare-vise-rabin.jpg - daca visez rabin e bine - vei primi vesti bune…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Rabin
interpretare-vise-catifea.jpg - un vis bun, in general, dar mai depinde de culoarea si de dimensiunile materialului visat; Neagra - durere, ceva negativ din…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Catifea
interpretare-vise-curte-ograda.jpg Vis care se refera la curte judecatoreasca (de magistrati). - initiativa si putere de abordare a lucrurilor; - daca visezi ca esti dus…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Curte, ograda

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri