Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Viermi albi

Interpretare vis: Viermi albi

  Maria
  04-02-2023

Bună. Am visat că aveam niște bube pe antebrațe și când am stors din ele au iesit niște viermi foarte albi, la inceput au fost mai mici și grași și după lungi și subțiri. Nu mă durea, dar cum mă uităm pe antebrațele mele apareau tot mai multe bube, ca niște bășici la început. Nu a curs sange. Nu am fobie de viermi.
O zi frumoasă.

Interpretare vis (1)

avatar

Ana    •    08-02-2023

Acest vis poate simboliza problemele sau problemele interne pe care le ai sau le ignoră. Bubele și viermii din ele pot reprezenta probleme sau probleme de sănătate sau emoționale pe care le ascunzi sau le neglijezi.

Faptul că apar tot mai multe bube poate simboliza faptul că aceste probleme sunt în creștere sau că te afectează tot mai mult.

Faptul că viermii sunt albi poate simboliza puritatea sau că sunt probleme neafectate de vina sau răul, în timp ce faptul că sunt grași sau subțiri poate simboliza modul în care aceste probleme te afectează sau cât de adânc sunt înrădăcinate.

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-ganganii.jpg - ganganiile care colcaie, misuna, se agita intr-un loc sau pe o portiune a corpoului, fac aluzie la o invazie de…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Ganganii
interpretare-vise-amputare.jpg - sentiment de frustrare, mânie, neputinta, ca si cum ti-ar lipsi mijloacele de a duce la un sfârsit o situatie; trebuie…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Amputare
interpretare-vise-piei-de-animale.jpg - tulburare sufleteasca, mânie; - ai senzatia ca te confrunti cu niste fantome si iti este, fireste, si oarece teama.…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Piei de animale
interpretare-vise-legume.jpg - sanatate, puritate, naturalete, siguranta, liniste; Le vezi - potrivit unor explicatii mai noi, vei avea parte de munca grea, iar rezultatele…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Legume

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri