Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

visez ca apar oameni in camera care vorbesc cu mine

Interpretare vis: visez ca apar oameni in camera care vorbesc cu mine

  marius
  26-06-2012

visez ca apar oameni in camera care vorbesc cu mine sau doar ma privesc

Interpretare vis (3)

avatar

Cori    •    26-06-2012

O problema, o teama sau o speranta poate lua chipul unor persoane, cunoscute sau necunoscute. Ai multe probleme care te framanata, incearca sa le rezolvi sa nu mai fi stresat.

avatar

ipse    •    06-01-2015

Bai mariusica, ai belit.o vere, sunt doar 2 variante:
-ori esti batuit si te cauta dracu sa te f..a
-ori esti un nebun.
Mai exista o sg posibilitage si anume ca pot fi ambele variante de mai sus.

avatar

mihai    •    07-08-2017

DEPINDE cum resimti aceste intalniri. Poate fi propria ta constiinta divizata in multiple persoane pentru a te observa si a dialoga tu cu tine in scopul autocunoasterii. In acest caz starea emotionala ar fi una stimulativa.
Poate fi un contact programat dinainte cu fiinte sau entitati binevoitoare care au venit sa te observe si sa te indrume. Senzatia ar fi una calda si cu bucurie.
Sau pot fi entitati negative venite sa observe profilul tau pentru a putea sa te controleze mental in viitor sau sa faci decizii care ar fi in avantajul lor.
Aceste entitati rauvoitoare pot fi dintre cunoscutii tai sau controlori din viitor carora nu le convine actiunile tale din viitor si vor sa te influenteze pentru a lua alta cale. Senzatiile pot fi reci sau care mimeaza intalnirile tale diurne si plictisitoare.

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-camera.jpg Camera de dormit - e semn bun, de bucurie; - desigur, dormitorul poate fi, intotdeauna, o promisiune de clipe placute; Sufrageria -…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Camera
interpretare-vise-salon.jpg - in aceasta camera, se primesc invitatii, oamenii din afara casei. Salonul unde se sta de vorba este, dupa cum sugereaza…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Salon
interpretare-vise-camera-video.jpg Sa visezi ca folosesti o camera video sugereaza ca trebuie sa fii mai obiectiv in luare deciziilor. Concentreaza-te pe sarcina…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Camera video
interpretare-vise-curte-ograda.jpg Vis care se refera la curte judecatoreasca (de magistrati). - initiativa si putere de abordare a lucrurilor; - daca visezi ca esti dus…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Curte, ograda

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri