Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Visez ca mor

Interpretare vis: Visez ca mor

  Leonard
  18-05-2010

Incep sa-mi fac griji,este a 5 sau a 6 oara din viata cand visez ca mor,si am doar 16 ani.Multe visuri in care cad in gol,de la distante mari,sau ma impiedic si este ingrozitor,cand ma trezesc imi bate inima tare de frica,acum de curand am visat ca eram cu parintii intr-o sala de forta si cateva discuri au inceput sa cada iar antrenorul a dat vina pe mn ,eu i-am spui ca nu am facut nimik,apoi eu le-am pus la loc si nu stiu cum au inceput sa cada iar iar, dupa cateva minute s-a intamplat haosul, a inceput un cutremur usor apoi si mai tare,din ce in ce mai tare . Imi aduc f bn aminte ultimele cuvinte care le-am zis au fost:\'\'Te iubesc tati\'\',si ce mi se pare bizar este faptul ca cand m-am trezit in camera mea nu era zgomot sau muzica pur si simplu n-am fost influentat de nimik totul era in capu meu cred.

Interpretare vis (2)

avatar

Ida    •    19-05-2010

buna leonard.rnaa..pai cred ca este despre felul cum vezi/interpretezi tu moartea..si eu am visat de cateva ori ca, cadeam in gol dar era ciudat pentru ca vedeam totul ca o persoana din afara iar in vis aveam senzatia de zbor...rnnu stiu, cred ca despre asta e vorba. sper ca te-am ajutat:)

avatar

Leonard    •    19-05-2010

La mn este altfel nu ma vad ca o persoana din afara,ma vad pe mn si foarte real, si totu se intampla fara rost chiar nu ma gandesc la moarte,adik cand cad in gol nu zbor ajung chiar si pana jos(la sol), si dupaia ma trezesc si inima bate f tare si debea respir.Mai astept si alte comentarii ,multumesc.

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-duminica.jpg Atunci cand visezi ziua de duminica inseamna ca vei avea parte de multe clipe fericite, de bucurii, de petreceri, iar semnificatia…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Duminica
interpretare-vise-scoala.jpg - daca ne referim la etimonul grec skhole insemna la inceput timp liber, o adunare amicala, apoi reuniune savanta. Dupa cat…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Scoala
interpretare-vise-tanar.jpg - daca nu mai esti tanar - face referire la trecutul tau, la etapele de inceput ale unor actiuni actuale, la…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Tanar
interpretare-vise-bataie.jpg - daca un barbat insurat viseaza ca-si bate nevasta, e semn bun, de casatorie fericita si casa imbelsugata; - pentru amanti este…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Bataie

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri