Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

sobolani mari

Interpretare vis: sobolani mari

  adriana
  04-01-2009

joi seara am visat ca eram in sufragerie la socra mea. si dormea in pat cu cumnata si baiatul meu. din tavan imi cadeau sobolani mari si eu ii alungam si ii striveam in maini sa nu cada pe baiatul meu. din ei curgeau sange. intr-o parte a casei era o femeie cu spatele si nu isi arata fata iar eu am banuit ca e soacra mea si strigam la cumnata mea ca daca a stiut ca au din astia in casa de ce nu mia zis. ea zicand ca greu o sa scap de ei. femeia pe care eu o bauiam ca e soacra mea imi zicea daca am curaj sa ma uit la ea, eu nu puteam sa ma uit pentru ca imi era frica si imi zicea sa sar de pe geam din balconul de la bucatarie, eu nu voiam ca daca sar o sa mor, ea zicang ca daca nu sar imi taie gatul aplicea de la bec.

Interpretare vis (27)

avatar

Nume    •    05-01-2009

Sobolani=dusmani...Persoane care nu isi arata fata=persoane ascunse, cu mai multe fete...Sange=veste...Cat de bine te intelegi cu soacra ta? sau cu cumnata?

avatar

adriana    •    08-01-2009

nu ma inteleg chiar deloc cu ele.

avatar

alina    •    16-01-2009

am visat un sobolan mare prin camera si fugeam de el

avatar

andreea    •    16-03-2009

am visat cu sobolani si soareci ca ma mutasem cu iubitul meu si cu sora lui intro casa noua si nu putem dormi din cauza sobolanilor imi era foarte frica

avatar

elena    •    30-03-2009

am visat caci ma aflam intro incapere si sub pat era un sobolan vroiam sal prind si nu puteam intrasem intro incapee intunecoasa si parca pe jos erau ramasite de mancare el manca orice vroiam sal prin dar nu am putut

avatar

Ramona    •    14-04-2009

Am visat azi noapte ceva tare infricosator: se facea ca pe un pat era bunica mea (a murit acum 8 ani) ; in jur erau pere, aruncate pe jos. Haine aruncate pe jos. Si intr-un colt un sobolan imens rodea fermoarul de la haine.... tare ciudat. Mi s-a facut frica. M-am trezit . Am mai visat-o pe bunica mea, dar nu asa.

avatar

DUMITRU DANIELA    •    03-06-2009

am visat ca mi s-au aruncat hainele pe apa .Hainele erau calcate curate si foarte frumos stranse.

avatar

Mihaela    •    15-10-2009

Da este adevrat daca iti apar sobolani in vis inseamna ca cineva te gelozeste sau ai dusmani si eu am avut mai multe vise in care apareau sobolani chiar acum cel mai recent vis de-al meu se facea ca eram pe strada si se indreptau catre mine o multime de sobolani treceau pe langa mine de fapt le erau frica de mine si fugeau a doua zi m-am certat cu o tipa care o credeam prietena si sa adeverit ca avea ciuda pe mine si dorea cu orice pret sa imi faca rau.In concluzie eu nu prea credeam in semnificatia viselor pana acum se pare ca orice semn care trece pe langa noi un vis aiurea ar reprezenta ceva te-ar putea preveni intr-un fel sau altul si ar trebui sa le acordam putina atentie pentru ca parerea mea este o prevenire un mic ajutor de la Dumnezeu si eu cred ca ar trebui sa dechidem mai bine ochii ca daca ne-am folosi mai mult de 5% din creier ne-am face traiul mai placut.

avatar

liliana    •    18-12-2009

am visat un sobolan foarte mare care musca o pisicuta ,din ea curgea un fel de lichid , totul se petrecea in camera la mine , incercam sa o salvez dar imi era frica sa nu fiu muscata !

avatar

Mariana P.    •    01-01-2010

am visat vreo trei sobolani mari, unul dintre ei sarea pe mine si mi-era tare frica de ei, incercam sa fug dar nu reuseam. intr-adevar sunt insarcinata in 2 luni, nu stiu daca acest vis se refera la sarcina sau la dusmani. in aceasta perioada imi place mai mult sa ma gandesc la ceva frumos, uneori imi spun ca ma gandesc prea mult la ce o sa nasc: fetita sau baietel. Mai am o fetita de un an si o luna, este un ingeras. copilasii sunt o bucurie pentru parinti.

avatar

Sabina    •    17-09-2010

Am visat ca apartamentul meu era mult mai mare decat in realitate si in hol era un sobolan cu ochi mari ( semana mai mult cu un popandau) si era de culoare albastra. Langa el era o pisica tolanita si eu spuneam pisicii sa ma ajute sa descui usa sa-l dau afara. Nu ma ataca, se uita la mine Am reusit sa rasucesc cheile in broasca si el ( parca intelegea ce spun) a iesit pe usa si s-a indepartat spre ghena .

avatar

jasmin    •    13-10-2010

am visat un sobolan alb care se uita la mine si mie imi erea frica de el,si mai multe rame mari si mici,nu stiu ce inseamna dar poate ma ajuta cineva cu un raspuns,va multumesc anticipat!

avatar

simona    •    12-11-2010

Am avut un vis ingrozitor, odios si scarbos. Am visat cu o persoana care aduna sobolani si ii lega cu ata intre ei, iar la sfarsitul visului ca a trebuit sa inghit unul din acei sobolani. Si acum is in stare de soc,ajutati-ma cu un raspuns,va rog.

avatar

nicoleta    •    12-11-2010

depinde, sobolani, soareci pot fii si sarcina, sange e veste sau rusine...

avatar

NICOLETA    •    12-11-2010

DAI DE POMANA BUNICII TALE

avatar

Raluca    •    09-12-2010

Calmati-va, nu e grav daca visati sobon \"mare si scarbos\". Si eu am visat un sobolan f mare ca incerca sa se urce in pat langa mine, inainte de acest vis m-am visat gravida...m-am speriat degeaba. Sobolan=sarcina. Dupa ce am visat, la 6 zile a venit una din cele mai bune prietene a mea si m-a anuntat ca este gravida si eu voi fi nasa ...sunt happy happy

avatar

monica    •    10-12-2010

Cred ca tu nu ai o relatie buna cu soacra.Iti este teama de ce ar putea sa-ti faca,fie sa te vb de rau,fie sa INFLUIENTEZE OAMENII din familia voastra.Sange inseamna veste pe care ai primit-o sau o sa primesti curand.Cred ca visul asta vrea sa te faca sa privesti lucrurile mai cu pozitivism.Sanatate

avatar

cristina    •    05-02-2011

acum doua seri am visat k dormeam si l am pat se plimba un sobolan mare.de cand am visat in continuu am stari de voma si nu mi a venit nici menstruatia.prevestea visul sarcina?

avatar

avram iancu    •    13-11-2011

Am avut un vis forte ciudat ,cineva avea un copil mic zicea ca e bolnav si la lasat jos eu lam luat si iam zis ca trebuie dus la spital ca nu trebuie lasat asa ,copilu radea si se uita in fata in timp ,coboram un drum intro vale si un fel de sobolan alb cu dintii mari se tot incurca printre picioarele mele,dupaia sa urcat pe persoana care abandonase copilu,nu prea inteleg ce inseamna cred ca o iau razna sunt printre straini singur si gandesc aiurea ,daca imi poate da cineva o explicatie,va multumesc. :)

avatar

LOra    •    03-02-2013

eu am visat ca cineva a pus un sobolan mare si negru pe gatul meu , iar eu am cazut si mam trezit din somn stie cineva ce inseamna?:D:)

avatar

georgiana    •    07-03-2013

eu am visat 3 sobolani maro care parca imi intepase copilasul ce inseamna oare m-am speriat raurn

avatar

Marian    •    08-04-2014

Am visat ca era o culpe in pta. la mine si am vinuri , m-am pus un pat si vulpea tot sarea in sus ! Dar deodată un șobolan mare care sa urcat in pat si sa băgat su brațul me , si vulpea a rămas uitându-se la mine

avatar

Grigore Aurel    •    27-05-2014

am visat ca am mancat un soarece sau un sobolan,nu mai stiu exact cat de mare era,pur si simplu l am mancat,oare ce inseamna???

avatar

AAA    •    22-07-2014

Am visat ca mancam un sobolan dintr-o punga... si cand mai aveam putin era sa mi se faca rau... pana atunci chipurile nu era nici o problema... m-am trezit cu stare de voma.
Ce inseamna? Pe internet nu scrie nimic legat de a manca un sobolan.

avatar

ANA-MARIA GABRIELA    •    19-04-2015

CE INSEAMNA CAND VISEZI CA TE SARUTA UN SOBOLAN MARE SI NEGRU??

avatar

anca    •    08-05-2015

Buna, am visat k eram acasa la soacra mea si la un momendat dat am dat peste 4-5 sobolani foarte mari,printre care si unul alb la fel de mare ,morti,iar cineva (nu i-am vaz.fata sau nu imi amintesc) ii lua de codita si ii arunca afara. Doar unul care era prins sub linoleu mai era viu si chiar pe el era fiul meu de doar 2 ani cu picioarele,care a fost muscat de picior. M-am speriat foarte tare si am prins si omorat acel sobolan. I-mi amintesc k rginea talpii baietelului meu era rosie-roz(in fel de infectie),muscatura nu era adanca doar urme ,fara sange. Sunt insarcinata in 10 sapt.dar sunt foarte speriata,ptreocupata pt baietel sau k ne paste ceva rau...Va multumesc mult!

avatar

Daniela    •    21-01-2016

Buna.Eu am visat azi-noapte doi șobolani mari si de culoare gri inchis in bucătărie.Nu săreau la mine dar văzându-i m-am îngrozit si cu un cuțit ii loveam ca sa ii omor.Dar tot se mișcau. Nici nu imi aduc aminte de câte ori i-am străpuns. Dupa ce ii omorâsem, au ieșit alți 2 șobolani din masa de la bucătărie. I-am omorât si pe ăia tot cu cuțitul...dar din ei iesea sânge negru.Credeti-ma .... a fost atat de scârbos visul...
Oare ce o fi însemnând? !

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-mulimi.jpg - semn de fericire; - multa vreme de aici inainte nu vei mai fi suparat, nu vei mai fi deranjat, nu vei…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Mulțimi
interpretare-vise-femeie.jpg - buna intuitie, buna întelegere a unor situatii, creativitate, afectivitate, grija, romantism, vulnerabilitate; - pot fi simbolul partii mai fragile si…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Femeie
interpretare-vise-urs.jpg - cineva barfeste si nici macar nu este atat de inteligent si de priceput precum se crede; nu trebuie sa-ti faci…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Urs
interpretare-vise-noroc-sansa.jpg - Daca in vis esti fara noroc(ai ghinion), inseamna ca iti plangi de mila. Dai vina cu repeziuciune pe altcineva pentru…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Noroc, sansa

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri