Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

apocalipsa

Interpretare vis: apocalipsa

  simona
  25-03-2010

se facea ca eram undeva in oras la cumparaturi si dintr-o data au inceput sa se adune multi nori graada..sa se intunece...cind m-am uitat spre cer,am vazut multi dragoni cenusii si alte tipuri de oratanii ca nic nu stiu sa le explic...m-a cuprins panica si am inceput sa fug spre casa,stiind ca va urma sfirsitu..adica apocalipsa..uitinduma in sus spre cer,am vazut un loc mai luminos si acoo era maica domnului imbracata cu un vestmint albastru ,in piciore, cu miinile impreunate..se ruga..am ajuns acasa si a inchis toate usile si ferestrele...dintr-o data,au inceput sa se izbeasca in ferestre, lilieci...in casa erau persoane familiar ,,printre care si atal meu care a murit in urma cu 2 ani...de afara se aueau multe vocii diferite care imi cereau sa deschid usa...eu nu am deschiso pt ca imi aduceam aminte ca d-zeu a spusa a atunci cind va veni sfirsitul,sa inchidem usile si ferestrele si sa nu deschidem la nimeni...indiferent de cine ne cere.dupa o furtuna grozava cu dregoni si alte bidiganii icluse,voci si tote celelalte..a inceput sa se astearna calmul..uitindu-ma pe fereastra.. am vazut nori negrii care se lasau pe pamint. rezulta ca erau toate pasarile cerului pe care d-zeu le trimitea ca sa termie cu toate grinele si toate cele...in visul meu se facea ca asta era o pedeapsa pt muritori...cind totul sa calmat ,visam ca am urcat in masina cu familia mea ca sa plecam din oras departe de toate ace dezastre,si rezulta ca la iesirea din oras ,am avutt un accident in care a murit..ma vedeam moarta dar nu m-am speriat pt ca mi-am dat seama ca puteam vorbi, gindi si chiar zbura...sunt ultimele lucruri care m le aduc aminte ca l-am visat inainte de a ma trezi...pare un film de spilberg dar toate astea le-am visat asta noapte....nu stiu ce poate insemna,cert e ca nu am avu citusi de putin teama de toate aceste grozavii pe care le-am vista...poate cineva imi poate spune ce poat insemna sa visezi pe maica domnului...si imi amintesc ca in urma cu citiva ani,l-am visat pe ISUS...pe cer era o cruce,un scriu si linga sicriu in picoare statea ISUS...CAM ATIT AM AVUT SA VA SPUN..MULTUMESC

Interpretare vis (3)

avatar

dani    •    04-10-2010

faza e ca acu am visat un dragon tot asa cenusiu dar a fost unu din cele mai reale vise din viata mea!deodata a iesit din acel nor un dragon dar parca era foarte slab cenusiu negru nu mai stiu..faza este ca mai eram cu o fata ea a inceput sa fuga si eu am stat pe loc si puteam sa gandesc in vis , si ma gandeam uite ca chiar este apocalipsa sau cum doriti sa`i spuneti...fie.. a iesit dragonu si a trecut peste mine si sa dus departe nu la`m mai vazut ... faza este ca a fost cel mai real vis din viata mea!

avatar

dani    •    04-10-2010

faza e ca acu am visat un dragon tot asa cenusiu dar a fost unu din cele mai reale vise din viata mea!deodata a iesit din acel nor un dragon dar parca era foarte slab cenusiu negru nu mai stiu..faza este ca mai eram cu o fata ea a inceput sa fuga si eu am stat pe loc si puteam sa gandesc in vis , si ma gandeam uite ca chiar este apocalipsa sau cum doriti sa`i spuneti...fie.. a iesit dragonu si a trecut peste mine si sa dus departe nu la`m mai vazut ... faza este ca a fost cel mai real vis din viata mea!

avatar

Antonio    •    31-10-2013

Din cunostintele mele dragonii gri reprezinta raul, care ameninta pacea omenirii. Maica Domnului e prezenta si ea, din cate stiu e ocrotitoarea Romaniei si se roaga pentru protejarea spatiului romanesc.
Faptul ca ai incuiat usile si ferestre si nu ai deschis atunci cand ti-au spus orataniile semnifica faptul ca stii cum sa rezisti tentatiilor de tot felul, iar tatal tau cu toate ca e decedat va ramane mereu viu in sufletul tau. Furtuna reprezinta nelinistea ta fata de situatiile prin care treci sau ai trecut.
Ai spus ca la final ai plecat cu o masina cu ai tai si ai murit. Divinitatea doreste sa iti transmita faptul ca moartea este doar o trecere, nu trebuie sa te temi de asta, oricat ti-ar fi de frica oricum odata si-odata nimeni nu scapa.
Sau poate reprezenta felul cum va fi sfarsitul. E la latitudinea ta sa intelegi ce poti invata din acest vis, si mai cred ca Dumnezeu te testeaza, oricum cert e ca esti o persoana cat de cat credincioasa si cu frica de Providenta.

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-cadere.jpg - e semn rau, inseamna intristare, ingrijorare; - caderea din vis poate insemna cadere, prabusire, insucces, ratare si in viata de…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Cadere
interpretare-vise-erou.jpg In mitologie, eroul este fiul unei fiinte divine, zeu sau zeita, si al unei fiinte umane, barbat sau femeie. El se…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Erou
interpretare-vise-Intrebare.jpg - de vei visa ca cineva iti pune intrebari, e semn ca te vei confrunta cu niste piedici in activitatea ta;…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Întrebare
interpretare-vise-mulimi.jpg - semn de fericire; - multa vreme de aici inainte nu vei mai fi suparat, nu vei mai fi deranjat, nu vei…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Mulțimi

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri