Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Cafea

Interpretare vis: Cafea

  Sanda
  26-04-2024

Am visat mai multi fost colegi de serviciu cu care am dormit intr-un pat mare in fostul meu apartment.Dimineata ne-am trezit sa facem cafea.Eram totinadunati in bucătărie mea din apartment si eubam inceput sa fac cafea la un aparat de cafea.Pe prima am facut-o si a dat pe dinafara , pe a doua cand am vrut sa o fac a trebuit sa spal cana ca avea resturi de cafea.In toata povestea a aparut si tata cu care eu nu mai o relatie de f mult timp.

Interpretare vis (1)

avatar

Enia    •    02-06-2024

Visul tău poate avea multiple interpretări, reflectând diferite aspecte ale vieții tale, inclusiv relațiile interpersonale, emoțiile și experiențele trecute. Să analizăm fiecare element din vis pentru a înțelege mai bine mesajele posibile:

Fosti colegi de serviciu: Apariția foștilor colegi în vis sugerează amintiri și legături din trecut, poate dorința de a revedea persoane dintr-o etapă anterioară a vieții tale. Este posibil să te simți nostalgic sau să îți fie dor de acele vremuri.

Dormitul împreună: Faptul că dormiți toți împreună într-un pat mare poate simboliza dorința de unitate, confort și siguranță în relațiile tale. Acest element sugerează un sentiment de intimitate și apropiere cu oamenii cu care ai lucrat.

Dimineața: Trezitul dimineața reprezintă un nou început sau o nouă perspectivă asupra vieții. Poate că te afli într-un moment de tranziție sau începere a unei noi etape.

Făcutul cafelei: Prepararea cafelei poate simboliza energia, revitalizarea și pregătirea pentru ziua care urmează. Problemele întâmpinate în prepararea cafelei (cum ar fi datul pe dinafară și spălatul cănii) pot reflecta dificultăți sau obstacole minore pe care le întâmpini în viața de zi cu zi.

Apartamentul vechi: Locul unde se petrece acțiunea sugerează rădăcini și amintiri din trecut. Apartamentul vechi poate reprezenta o parte din tine care este legată de acea perioadă a vieții tale.

Apariția tatălui: Tatăl tău, cu care nu ai o relație bună, apare în vis, ceea ce poate indica sentimente nerezolvate sau dorința de reconciliere. Prezența lui poate reflecta dorința de a face pace cu trecutul sau de a rezolva conflictele vechi.

Visul tău sugerează o reflecție asupra trecutului și a relațiilor tale, atât cu foștii colegi, cât și cu familia, în special cu tatăl tău. Problemele minore întâmpinate în vis (cum ar fi cafeaua care dă pe dinafară) pot reflecta micile obstacole sau frustrări pe care le întâlnești în viața reală. Apariția tatălui tău sugerează nevoia de a aborda și rezolva conflictele sau sentimentele nerezolvate din trecut.

Mesajul visului: Subconștientul tău îți sugerează să îți privești relațiile trecute și prezente, să faci față emoțiilor și amintirilor nerezolvate, și să găsești modalități de a-ți îmbunătăți relațiile și de a te pregăti pentru noile începuturi.

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-macinat.jpg Porumb - a macina porumb e semn de noroc; Cafea - a macina cafea inseamna necazuri acasa; Piper - semn de boala si…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Măcinat
interpretare-vise-cana.jpg - daca visezi ca bei ceva din ea, e semn bun, vei primi o veste buna; Goala, sau de cafea - e…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Cana
interpretare-vise-inghetata.jpg Daca vezi sau mananci inghetata inseamna noroc, placere, succes in dragoste si satisfactie cu privire la viata ta. Trebuie sa savurezi…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Inghetata
interpretare-vise-sex.jpg Daca ati visat ca faceti sex cu persoana iubita: va asteapta neplaceri si certuri. Daca ati visat ca ati facut dragoste co…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Sex

Vise interpretate

Vise neinterpretate

  Vise postate care au legatura cu Cafea

 • avatar
  cafea
  cozma nicoleta   |   14-02-2012
 • avatar
  Cafea
  Sanda   |   26-04-2024
 • avatar
  cafea
  veronica   |   11-11-2011
 • avatar
  o cafea
  marinela   |   01-03-2013
 • avatar
  cafea
  ady004   |   08-02-2011
 • Vise  

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri