Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Diavolul

Interpretare vis: Diavolul

  Mihaela
  05-02-2023

Am visat ca vorbeam cu o femeie bătrână imbrăcată in negru si fără chip si imi spunea ca mă iubeste si plângea atat de tare ma lua in brațe si repeta ca ma iubeste mult eu o luam pe ea si mi-a zis ca a luat o persoana draga mie ca facea greseli. Si dupa i-am zis ca vreau sa merg cu ea si mi a zis ca ea e diavol si nu poate sa ma i a cu ea dar ma iubeste mult si că va venii la mine inapoi mereu .Mi-a aparut o lumina alba in față si apoi m-am trezit foarte speriata. Ce semnifică asta?

Interpretare vis (2)

avatar

Ana    •    13-02-2023

Acest vis poate fi interpretat ca fiind un semn de anxietate si teama asociata cu pierderea sau separarea de cineva drag. Persoana imbracata in negru poate simboliza dorinta ta de a fi protejat sau ingrijit, dar aceasta este vazuta ca fiind diavolica, sugerand un conflict interior legat de aceste dorinte.

Lumina alba poate fi interpretata ca un simbol al sperantei sau al iesirii din aceasta situatie anxioasa. Visul poate indica faptul ca iti doresti sa te apropii de acea persoana draga, dar te temi de consecinte sau de a face greseli. Este important sa te concentrezi asupra sentimentelor si gandurilor tale in legatura cu aceasta situatie si sa incerci sa gasesti o solutie pozitiva.

avatar

Laura    •    17-10-2023

Am visat ca a întrat o femeie în casa și nici câinele nu bătea la ea și s. A urcat pe pat am crezut ca e amanta iubitului dar după a apărut cu o sabie și eu plângeam și ziceam tatăl nostru și strigam tata nu ma lasă și m. Am trezit

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-papusi.jpg - e bine, inseamna ca esti iubit, cineva te iubeste.…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Papusi
interpretare-vise-sex.jpg Daca ati visat ca faceti sex cu persoana iubita: va asteapta neplaceri si certuri. Daca ati visat ca ati facut dragoste co…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Sex
interpretare-vise-zilele-saptamanii.jpg LUNI - sub semnul Lunii si al cifrelor 2 si 8: dualitate, armonie, buna stare. Visele noptii de luni sunt relaxante,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Zilele saptamanii
interpretare-vise-decolteu.jpg - daca esti femeie, având decolteu foarte amplu la rochie - nevoia de a-ti folosi sau pune în evidenta mai…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Decolteu

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri