Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Fetele mele își visează bunica moarta.

Interpretare vis: Fetele mele își visează bunica moarta.

  Andreea
  16-03-2023

Bunica mea a murit înainte că eu sa am copii.Nu am fost langa ea in ultima perioada a vieții ei.De curând m am mutat în orașul natal ,am vizitat mormântul bunicilor mei.Sunt sigură că acolo este înmormântat bunicul,dar nu sunt sigură că și bunica pentru că nu are nici o cruce cu numele ei acolo ,deși mama spune că acolo a înmormântat o ,bunica petrecandu și ultima parte din viața la un azil de bătrâni.Dupa ce am fost la cimitir sa le aprind bunicilor lumânări,la 2 săptămâni fetiță cea mare a visat că a mers la cimitir sa le sădească flori.Cand a săpat în pământ a văzut o mana de mort,apoi i a văzut fața bunicii,nu era în coșciug.
La câteva zile,a visat o din nou.Era Intr o camera alba fara ușă sau ferestre,și mă striga speriata.A apărut bunica mea și i a spus sa se liniștească și că vrea să meargă cu ea undeva.Au mers cu o mașină,in mașina era șoferul în fata,in spate stătea ea împreună cu bunica și bunicul meu,dar bunicul nu vorbea.Si au ajuns la cimitir,la mormântul lor.Fata mea a întrebat o daca acolo e îngropat bunicul și ea i a răspuns că da,a întrebat o daca acolo e îngropată și ea și de ce nu e scris numele ei pe cruce și nu i a răspuns la întrebare,in schimb bunica i a spus că e mandra de mine,că sunt o eroină(eu sunt mama singura cu 6 copii ii cresc singura,așa am făcut legătura cu spusele ei).
La 2 zile distanță,altă fetiță a mea a visat că bunica venise în casa noastra cu o fetiță mica.Si bunica a plecat cu fata cea mare,dar a spus că se întorc.Iar eu plângeam foarte tare in vis.Fetita cea mica a rămas la noi.
Va rog ajutați mă să înțeleg aceste vise.O iubeam foarte mult pe bunica,dar și ea pe mine.Multumesc pentru răspunsuri.

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-bunici-bunica-bunic.jpg Sfaturi primte de la rude. Probleme legate de mosteniri, legaturi de familie, legaturi cu originile (tara, oras, sat); - bunicii reprezintă…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Bunici (bunica, bunic)
interpretare-vise-plimbare.jpg Plimbarea indica felul încare ar trebui sa mergem mai departe. Când ne plimbam cu unanumit scop, acest lucru denota ca,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Plimbare
interpretare-vise-lalea-lalele.jpg Lalelele semnifica fertilitate, speranta, dragoste idealista, caritate, perfectiune si dragoste de viata. Ele prevestesc o căsătorie fericită, prietenii, care vor evolua…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Lalea, lalele
interpretare-vise-cerc.jpg Cercul in vis inseamna inchierea unui ciclu sau a unei etape si inceperea alteia, similara. De asemenea cercul inseamna perfectiunea,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Cerc

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri