Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Intalnire la petrecere

Interpretare vis: Intalnire la petrecere

  Dobreanu Zanica
  04-04-2015

Era o petrece mare in aer liber, cu foarte multa lume imbracata in tinute festive, intr-o zona publica unde se organizeaza deobicei zilele orasului. Imi cautam partenerul si nu-l gaseam. Purtam o rochie lunga, de ocazie, roz pal. M-am alaturat unui grup de prieteni comuni (asa pareau in vis dar imi sunt necunoscuti). Un barbat mi-a facut avansuri dar l-am respins dezgustata spunandu-i ca dupa omul pe care-l iubesc nu mai poate fi nimeni si oricine altcineva nu merita nici sa-i spele podelele. Am continuat cautarea (mi s-a parut o vesnicie) si intr-un final ne-am intalnit. Era imbracat cu pantaloni si camasa neagra peste care avea o redingota tot neagra; la gat purta o cravata rosie iar parul ii era mai lung decat in mod obisnuit. Nu este genul de imbracaminte pe care o poarta uzual. I-am povestit ce am patit. Nu a dat importanta, era bucuros ca m-a gasit, usor euforic si-mi spunea ca nici nu fesese in localitate dar s-a grabit sa ajunga pentru a ma intalni.
A fost atat de pregnant si de viu incat nu ma pot desprinde de vis nici acum, in plina zi, cand o parte din mine este inca in acel loc.
Puteti gasi o interpretare?

Interpretare vis (1)

avatar

Corbec    •    04-04-2015

Din vis reiese ca esti o persoana in aparenta expansiva (serbarea oraseneasca), dar ai o mica lume, cativa prieteni, lume pe care nu o cunosti bine. Abordezi in public o figura festivista, organizata, confectionata dinainte, un fel de masca in spatele careia iti ascunzi neincrederea in alegerea partenerilor (barbatul care ti-a facut avansuri), aroganta (acelasi barbat) si nepriceperea alegerii partenerului (un barbat imbracat in negru, pantaloni, redingota cu o tinuta neadecvata unei petreceri orasenesti. Serbarea in sine este oglinda festivismului si falsul personalitatii tale. Rochia roz semnifica o deschidere spre iubire a trupului tau, insa nu-ti cunosti si canalizezi in armonie aspectele personalitatii tale care pot fi simbolizate de prietenii, de barbatul care iti facea avansuri si de barbatul imbracat in negru.

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-restaurant.jpg - actiunea se petrece intr-un restaurant - face referire la viata ta publica, legatura ta cu societatea, depinde de actiunea care…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Restaurant
interpretare-vise-piata.jpg Mare - inseamna avere, mostenire; - in vechime, comertul era, pentru omul obisnuit, singurul mijloc prin care se puteau face, cu…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Piata
interpretare-vise-an.jpg - asa cum experienta dobandita in domeniul viselor dovedeste ca inconstientul nu scoate la iveala lucruri lipsite de importanta, indicatia unui…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ An
interpretare-vise-brat.jpg Puternic, sanatos - putere de munca, actiune, initiativa, dinamism, energie fizica, rezistenta, solicitari profesionale; Ranit, slab - oboseala, probleme…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Brat

Vise interpretate

Vise neinterpretate

    Vise postate care au legatura cu Intalnire la petrecere

  • avatar
    Intalnire
    Neculcea Irina   |   11-12-2010
  • avatar
    intalnire
    mikimioki   |   01-12-2009
  • avatar
    petrecere
    corina   |   05-12-2010
  • avatar
    petrecere
    gheorghe daniel   |   14-02-2014
  • avatar
    petrecere
    alexandru   |   25-01-2010
  • Vise  

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri