Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

intre viata si moarte si in viata reala

Interpretare vis: intre viata si moarte si in viata reala

  oana
  01-02-2009

se intampla ca eram inconjurata de o apa si undeva sus erau 2 stanci, era o stanca in intuneric imi dadea senzatia de ceva vechi, iar cealalta stanca era luminata si frumoasa, intre cele 2 stanci era o apa curgatoare foarte curata si lina, iar eu ma chinuiam sa nu cad in apa ca sa pot trece de pe stanca intunecata pe cea luminata dar nu reuseam k erau departe una de cealalta, dar o mana m-a tras si m-a ridficat pe stanca luminata, nu vedeam cine e, era doar mana cuiva ... si m-am trezit apoi ff confuza din vis ptr k vroim sa stiu cine m-a ajutat!

Acum vreau sa va povestesc ce mi s-a intamplat dupa 2 zile de la visul acesta... am avut un accident grav de masina, unde am stat inconstienta mai bine de 30 de minute, dupa care m-am trezit, iar eu nu stiam ca am fost inconstienta decat ca am auzit pe doctori. Mi-am revenitg am fost internata dar a doua zi seara am vrut sa plec acasa si m-au externat! a doua zi dupa accidentul meu a avut tatal meu un accident usor si la o saptamana dupa toate acestea prietenul meu a avut si el un accident aproximativ exact ca al meu!
Asta este in mare povestea ... am multe intamplari de genul acesta, dupa un vis aproape nesemnificativ, am patit diverse lucruri, mi-ar face placere sa vi le povestesc ca sa aud si o alta parere in situatia asta! va multumesc mult si astept o pareredin partea voastra!

Interpretare vis (1)

avatar

oana    •    01-02-2009

Un alt vis care l-am avut a fost la fel de ciudat ca primul ... se facea ca eram undeva pe plaja (cunosteam locul) si era o apa murdara, chiar ff murdara si din acea apa a iesit o femeie bruneta si pe jumatate dezbracata( avea doar o fusta veche) care s-a dus direct spre prietenul meu si l-a sarutat! el nu a facut nici un gest doar a acceptat sarutul! Eu nu ma suparasem nu aveam nici un resentiment decat ca vroiam sa vad cine este acea femeie deoarece era foarte frumoasa si avea un ten perfect si pur si simplu l-am ignorat pe prietenul meu si am mangaiat-o pe fata pe acea fata ca sa vad cine e! eu eram un fel de spectator ptr ca nu ma vedeam in vis, am aparut doar cu mana mea care o mangaia pe femeia aceea pe fata!
Eu am visat acest lucru pe data de 10 ianuarie 2008 , iar pe data de 13.ianuarie m-am despartit de prietnul meu cu care am fost timp de 5 ani!

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-cascada.jpg - cat de mica ar fi cascada, apa ce se rostogoleste din stanca in stanca, fara sa se opreasca, fascineaza prin…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Cascada
interpretare-vise-stanca.jpg - stancile au un simbolism diferit. In general, la fel ca si pietrele, ele ilustreaza obstacolele pe care le intalnim in…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Stanca
interpretare-vise-vale.jpg - ea permite trecerea intre doi munti. Asadar, valea evoca ideea de tranzitie intre doua perioade de viata. De cealalta parte…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Vale
interpretare-vise-canta.jpg - intristare mare, poate boala, poate chiar moarte; In societatile vechi, unde viata era foarte grea, iar momentele de bucurie foarte rare,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Canta

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri