Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Lumânări

Interpretare vis: Lumânări

  Catalina
  09-02-2023

Visul începe intr-o goana, graba de a ajunge într-un loc, iar pe drum, ratacita fiind, vad o curte (asimilata in vis cu un cimitir). Era o bucata de pământ înconjurată de un gard, ca acele parcele ce aparțin bisericilor. In curte erau foarte multe lumânări aprinse, ca un lan de grâu, doar ca erau lumânări. In vis consideram ca acele lumânări erau aprinse la vii, iar acestea se aflau pe jumătate din acea curte, restul terenului fiind un fel de pășune.
La “poarta” gardului, in zona dintre gard si sant, in afara curții, era un loc de lumânări pt morți/adormiți cu câteva lumânări aprinse. Era un grătar cu nisip si lumânări înfipte acolo, exact ca cele de la biserica, eu aflându-mă pe strada si privind spre acea curte.
Apoi, nu stiu de unde a apărut o punga cu mai multe pâini pe o masa, cum se duce la biserica de împărțit. Am furat/luat un colț de pâine si apoi am dat sa plec ca ma grăbeam sa ajung undeva, iar cand m-am uitat in urma am vazut tineri (fete si baieti) care s au dus la masa aceea cu pâine făcându-ma sa mi para rau ca am luat acea bucata de pâine deoarece consideram sa sunt necăjiți si înfometați. Uitându-ma mai bine la ei si am realizat ca erau îmbrăcați bine si ca fetele erau aranjate si ca nu erau deloc necăjiți. La final ma grăbeam sa ajung in acea locație, aflându-ma într-un taxi si întrebându-ma “De ce ma duc acolo?” (la locatia la care ma grăbeam sa ajung)

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-lumanare.jpg - noroc in dragoste. Arde - semn bun; Se stinge - te poti astepta la necazuri; Faci lumânări - semn de câștig; - candva,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Lumanare
interpretare-vise-curte-ograda.jpg Vis care se refera la curte judecatoreasca (de magistrati). - initiativa si putere de abordare a lucrurilor; - daca visezi ca esti dus…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Curte, ograda
interpretare-vise-butuc-de-vie.jpg - vei primi o veste placuta; - acest lemn al vietii, vazut in vis, garanteaza un sens si un rost in existenta; -…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Butuc de vie
interpretare-vise-foc.jpg - energie, încredere, speranta, actiune, initiativa, curaj; - in general, focul, ca o forma vazuta a misterelor acestei lumi, trezeste multora…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Foc

Vise interpretate

    Vise postate care au legatura cu Lumânări

  • avatar
    Bunicul decedat
    Adrian C   |   14-04-2013
  • avatar
    -
    Amalia Sofronescu   |   19-11-2014
  • avatar
    ?
    stoica madalina florentina   |   11-05-2009
  • avatar
    x
    alinutza   |   05-05-2010
  • avatar
    ,,
    nicoleta   |   05-02-2010
  • Vise interpretate  

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri