Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

martisor

Interpretare vis: martisor

  arina
  26-04-2023

am primit un martisor de la o persoana pe care nu am mai vazut-o de foarte mult timp

Interpretare vis (1)

avatar

Ana    •    22-05-2023

Primirea unui mărțișor de la o persoană pe care nu ai mai văzut-o de foarte mult timp înseamnă adesea că acea persoană are o importanță semnificativă în viața ta sau în amintirile tale. Visul poate reflecta dorința ta de a restabili legătura cu acea persoană sau de a aduce în prim-plan amintirile și emoțiile asociate cu relația voastră. Mărțișorul poate fi un simbol al faptului că păstrezi în continuare o legătură emoțională cu acea persoană și că îți dorești să o reîntâlnești sau să restabilești comunicarea cu ea.

Visul poate indica, de asemenea, dorința ta de a aduce în prezent aspecte sau relații din trecut care au avut un impact puternic asupra ta. Poate exista o nevoie de înțelegere, rezolvare sau reconciliere față de acea persoană sau față de evenimentele legate de ea.

Este important să iei în considerare relația ta anterioară cu acea persoană și emoțiile pe care le-ai avut față de ea pentru a obține o înțelegere mai profundă și personalizată a semnificației visului.

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-scaun.jpg - daca il vezi in vis, e semn de autoritate si putere; cu cat scaunul e mai frumos, mai impozant, cu…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Scaun
interpretare-vise-tradare.jpg Sa visezi ca ai fost tradat reprezinta suspiciunile tale in legatura cu o anumita persoana, relatie sau situatie. Tradarea apare deseori in…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Tradare
interpretare-vise-unicorn.jpg Simbolul magiei, al lumii fanteziste, unicornul inseamna ca atunci cand visezi un inorog e posibil sa ai foarte mult succes…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Unicorn
interpretare-vise-sex.jpg Daca ati visat ca faceti sex cu persoana iubita: va asteapta neplaceri si certuri. Daca ati visat ca ati facut dragoste co…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Sex

Vise interpretate

    Vise postate care au legatura cu martisor

  • avatar
    martisor
    arina   |   22-05-2023
  • avatar
    -
    Amalia Sofronescu   |   19-11-2014
  • avatar
    ?
    stoica madalina florentina   |   11-05-2009
  • avatar
    x
    alinutza   |   05-05-2010
  • avatar
    ,,
    nicoleta   |   05-02-2010
  • Vise interpretate  

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri