Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

muscatura de sarpe

Interpretare vis: muscatura de sarpe

  mihaela andra
  24-03-2009

Inchid geamul pt ca incearca sa intre serpi pe fereastra, dar 2 reusesc sa intre oricum strivindu-se prin tocul ferestrei. Atunci abandonez camera luand catelul cu mine (am un catel in realitate) cu teama ca serpii sa nu il muste. merg la culcare in alta camera si ma trezesc avand grija sa nu fi intrat serpii si controlez catelul meu. Cobor din pat si un sarpe ma musca. Apare o pisica, simt ca vreau sa ma protejez pe mine si catel de pisica, dar pisica vrea sa manance sarpele, care incearca sa o muste. Apare bunicul meu (e mort de 3 ani) si ia pisica de ceafa o scoate din incolaceala cu sarpele, tine sarpele cu piciorul si imi spune ca trebuie sa treaca timp ca sa vad daca veninul sarpelui are efect asupra mea, daca imi dauneaza. m-am trezit cu senzatia de usturime de la muscatura sarpelui.

Interpretare vis (18)

avatar

eli    •    21-06-2009

am fost muscata in vis de 3 serpi negri de picior ,dar pe rand .eu ma tot feream de ei dar ei se aruncau la picior

avatar

jacky    •    11-09-2009

sunt in birou cu colegii mei si cu mama,mama imi aduce un pachet de la bunica cu o putinica de bors, cea mai buna prietena imi desface pachetul dat de mama,intre timp ne asezam pe o canapea dar suntem afara pe un deal ne uitam la tv ,langa mine vine un sarpe mare pare prietenos incepe sa ma muste de maina dreapta dar asa um face un caine cand vrea sa se joace cu tine ,mama imi spune sa ma feresc,eu imi amintesc de cainele meu drag care este mort si il las crezand ca este el care se joaca cu mine ,la un moment dat sarpele se incolaceste pe mana mea si ma musca foarte tare de palma ii vad si ii simt coltii in mana....

avatar

Cristina    •    03-10-2009

Eram in camera mea..
si aveam dupa usa un sarpe.mama mea a venit in camera.dar ei nu i-a facut nimic acest sarpe
insa..cand am vrut sa ies din camera sarpele m-a muscat de 3 ori(de 2 ori pe o mana si o data pe cealalta)..[Insa cu 2 seri in urma..am avut acelas vis.
dar atunci m-a muscat o data.si mama mea.Atunci a putut sa ma salveze..deoarece era o singura muscatura]
Dar In seara cand m-a muscat de 3 ori..mama s-a uitat la mine si mi-a spus ca nu se mai poate face nimic..
pana dimineata..cand ma-m trezit si am simtit o senzatie ciudata in locurile unde m-a muscat acel sarpe

avatar

gabriela    •    21-10-2009

visez ca sora mea tine in mana un sarpe mare si cand ma apropii de ea sarpele ma musca si in tot visul am 9 muscaturi de sarpe si fac injectii dupa fiecare muscatura de sarpe.

avatar

catalina    •    12-11-2009

sunt multi serpi subtiri care tot incerc sa ma muste dar nu simt nimic si ma tot feresc

avatar

anna    •    21-11-2009

eu am visat ca sa incolacit un sarpe mare galben de vreo 3m de gatu mai si il aveam si pe brate.....nu imi era frica ca ma putea musca., dar parca simteam ca ma stringe de gat.

avatar

gabi    •    18-03-2010

ma aflam intr-o gradina si niste prieteni puneau niste caini sa ma atace ..apoi m-am uitat in jos si am vazut un fel de crengi cu multa verdeata care cresteau lipite de pamant ...niste broaste au inceput sa sara peste tot in sus...apoi niste serpi atacau caini si dupa ce cainii nu mai erau unul dintre serpi ma muscat pe mine ..de fund...

avatar

adina    •    03-11-2010

ma uit pe fereastra in jos si vad un sarpe mare care se taraste foarte repede,eu gandindu-ma in vis ca daca ar fi sa intalnesc un sarpe ca acesta nu as putea fugi ca el ma v-a prinde.apoi intr-o alta secventa ma musca de deget un sarpe mai mic si sta inclestat de degetul meu.

avatar

Mia    •    08-11-2010

Am visat ca eram intr-o scara cu mama si incercam sa urcam la etaj si a aparut un sarpe negru cu piele stralucitoare prima data si a muscat-o pe mama dar mie nu mi-a facut nimic apoi s-a transformat intr-unul rosu. Apoi cand am iesit din scara mama era un pic alba la fata.

avatar

Mia    •    08-11-2010

Am mai avut un vis legat de bunica mea, eram la ea acasa si am vazut o fetita fugind in bucatatrie si cand m-am dus bunica mea amesteca ceva intr-o oala si cand m-am apropiat erau resturi de intestine si parti din fetita aceea si se uita la un punct si eu o intrebam ce are si mi-a raspuns : Doar dupa ce te mariti poti sa spui . [ Dar nu am inteles ce sa spun ] .

avatar

Mia    •    08-11-2010

Am mai avut un vis legat de bunica mea, eram la ea acasa si am vazut o fetita fugind in bucatatrie si cand m-am dus bunica mea amesteca ceva intr-o oala si cand m-am apropiat erau resturi de intestine si parti din fetita aceea si se uita la un punct si eu o intrebam ce are si mi-a raspuns : Doar dupa ce te mariti poti sa spui . [ Dar nu am inteles ce sa spun ] .

avatar

Mirela    •    24-11-2010

Am visat ca plecam dintr-un club si am luato pe jos spre casa,era iarna afara...zapada pe jos.Incerc sa ies dupa drumul principal si sa o iau pe camp cum ar veni,gandindu-ma sa nu se ia cineva de mine pe drum.Mergand pe cararea de la marginea drumului...aud niste fosnaituri in iarba si ma opresc asteptand sa vad ce e,si observ un sarpe mic si unu imens de mare ca in filmul anaconda...si incep sa fug iesind pe drum disperata cautand un far de masina,alerg,ma impiedic si apare in dreapta mea sarpele mai mic si se apropiase foarte mult de fatza mea,si imi acopar fatza de frica si ma musca de mana dreapta si ramane infipt in mana mea...reusesc pana la urma sa-i deschid gura si ii prind gura cu amandoua mainile si i-o rup.Apare din stanga mea si cel mare si ma musca de mana stanga si ramane si el infipt cu dintzii in mana mea,il loveam sa-mi dea drumu si pana la urma apare o masina si coboara soferul si loveste sarpele si ma trage in masina...ajung la spital si aveam mainile umflate rosii si aveam o gaura pe amandoua mainile exact cum avea Iisus Xristos cand l-au coborat dupa Cruce,dar le aveam pe dosul palmei,in palma nu am vazut pt ca eram plina de sange.Se vedea doar forma gurii cu dintzi care mii ia infipt in mana dreapta...m-au tratat la spital si mi-au spus ca totul o sa fie bine...si dau sa ies pe usa spitalului si apare alt sarpe mare care se tara pe geam...vad un sobolan si il arunc afara si il mananca...si m-am trezit :-)

avatar

Mirela    •    03-12-2010

Am visat ca plecam dintr-un club si am luato pe jos spre casa,era iarna afara...zapada pe jos.Incerc sa ies dupa drumul principal si sa o iau pe camp cum ar veni,gandindu-ma sa nu se ia cineva de mine pe drum.Mergand pe cararea de la marginea drumului...aud niste fosnaituri in iarba si ma opresc asteptand sa vad ce e,si observ un sarpe mic si unu imens de mare ca in filmul anaconda...si incep sa fug iesind pe drum disperata cautand un far de masina,alerg,ma impiedic si apare in dreapta mea sarpele mai mic si se apropiase foarte mult de fatza mea,si imi acopar fatza de frica si ma musca de mana dreapta si ramane infipt in mana mea...reusesc pana la urma sa-i deschid gura si ii prind gura cu amandoua mainile si i-o rup.Apare din stanga mea si cel mare si ma musca de mana stanga si ramane si el infipt cu dintzii in mana mea,il loveam sa-mi dea drumu si pana la urma apare o masina si coboara soferul si loveste sarpele si ma trage in masina...ajung la spital si aveam mainile umflate rosii si aveam o gaura pe amandoua mainile exact cum avea Iisus Xristos cand l-au coborat dupa Cruce,dar le aveam pe dosul palmei,in palma nu am vazut pt ca eram plina de sange.Se vedea doar forma gurii cu dintzi care mii ia infipt in mana dreapta...m-au tratat la spital si mi-au spus ca totul o sa fie bine...si dau sa ies pe usa spitalului si apare alt sarpe mare care se tara pe geam...vad un sobolan si il arunc afara si il mananca...si m-am trezit :-) Am postat acest vis pe 24.11.2010 ...pe 30.11 am facut accident cu masina....a fost un miracol ca am scapat doar cu cateva lovituri si nimic rupt sau sa fi murit la felul in care a fost masina.Am citit pe net ca daca visezi serpi e necaz....uitasem de vis.Nu vreau sa va sperii dar incercati sa fiti atenti daca visati serpi!Oricum in viata ceea ce ni se intampla e legat si de faptele noastre dea lungul vietii.

avatar

EUGENIA    •    22-03-2011

UN VIS CARE SE REPETA FFFF DES.......CEL CU SARPE. IMI ESTE FF FRICA DE EL IN VIS.INCERC SA FUG,SA MA ASCUND, DAR NU REUSESC. MA MUSCA DE DEGETUL ARATATOR DE LA MANA STANGA. SUNT 2 INTEPATURI SI APARE PUTIN SANGE. REUSESC SA-L OMOR. SA-L FAC 2 BUCATI. MA TREZESC CU ACESTVIS URAT. CE INSEAMNA???

avatar

Monica    •    30-04-2011

Eram cu tataie care a murit acum multi ani...ne plimbam cand dintr\'o data era foarte multa apa foarte agitata, cand deodata vad un sarpe imens venind cu putere la mine, desii era in apa el venea sa ma muste parca cu o ura... a sarit la mana mea, nu ma muscat, pt ca nush ce sarpe era ca avea cioc, l-a prins tataie de gat shy la aruncat iar el a venit inapoi cu aceeasi ura spre mine apoi m-am trezit si nush ma simt ciudat... imi puteti spune si mie ce inseamna?

avatar

andreutza    •    24-09-2011

eu am visat ca am primit o cutie cu multi serpi mici si subtiri si devenisera ai mei.mi se pareau draguti si am luat unul in mana si mi se tot misca in jurul mainii,parea prietenos si am avut grija sa nu fac nimic sal deranjeze,dar dintro data fara motiv a inceput sa ma muste agresiv de 2 ori de degete si 1 data de mana, simteam ca ma dureau degetele unde ma musca, si am simtit ceva la degetele muscate si cand mam trezit,cred.

avatar

giulia    •    14-12-2011

va rog sa ma ajutati sa ami spuneti ce inseamna visul asta.am visat ca eram la un lac si era multa iarba acolo am stat pe ea si dintro data a venit un sarpe mare se uita la mine si dupa acea mam speriat si am fugit si o venit dupa mine sa ma muste dar am scapat ce inseamna daca stiti cineva va rog sa ami spuneti.

avatar

giulia    •    14-12-2011

va rog sa ma ajutati sa ami spuneti ce inseamna visul asta.am visat ca eram la un lac si era multa iarba acolo am stat pe ea si dintro data a venit un sarpe mare se uita la mine si dupa acea mam speriat si am fugit si o venit dupa mine sa ma muste dar am scapat ce inseamna daca stiti cineva va rog sa ami spuneti.

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-maa.jpg Pisica a vedea - ai dusmani in ascuns; - chiar si in vechime, pisica era un simbol al perfidiei, al ipocriziei, al…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Mâță
interpretare-vise-sarpe.jpg - sarpele ne invadeaza bucuros visele si este una din imaginile onirice cele mai frecvente. Ramane in acelasi timp una din…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Sarpe
interpretare-vise-pisica.jpg - vis neplacut ce semnifica o dezamagire din partea cuiva caruia i-ai acordat multa incredere; - potrivit unei explicatii mai vechi, acest…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Pisica
interpretare-vise-soparla.jpg - vei avea de-a face cu oameni de treaba; - in raport cu sarpele, soparla apare ca un animal placut, nefiind periculos…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Soparla

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri