Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

presedintele tarii!

Interpretare vis: presedintele tarii!

  simona
  09-01-2009

Am visat ca parca eram undeva la tara si faceam un gratar, si a venit presedintele Romaniei, respectiv Traian Basescu si mia dat sa maninc un porumb mic, si mai departe facind mici pe gratar primul mic care era gata presedintele mi la dat sa il maninc si mia zis sa il maninc ca nu se stie niciodata........ si eu lam mincat si dupa acea a disparut. Oare ce inseamna?

Interpretare vis (2)

avatar

Maria    •    07-01-2015

Am visat ca eram pe un coridor si ma tinea cineva de spate,ma indruma sa merg inainte,nu stiam unde.Erau defapt mai multe holuri fiindca tot treceam printr-o usa si podeaua,tavanul respectiv peretii erau toti acoperiti cu un fel de gresie crem si ceva portocaliu.Am intrat deodata inntr-o camera care era biroul directorului din scoala mea dar era schimbat apoi am intrat in birou si am iesit pe alta usa si am ajuns intr-un birou mare si erau flori si copaci de aia in ghiveci,multi si era presedintele Iohannis si mai multi care stateau pe scaune fie pe undeva pe la etaj si erau si niste copii mici care parca erau speriati de el dar trebuiau sa ii cante colinde.Am dat mana cu el dar el mi-a intins mana stanga si eu m-am speriat si el mi-a spus ceva apoi cineva din stanga lui cand a vazut ca mi-am luat mana mi-a spus ceva ... sa nu-mi fie frica sua sa nu ma mir,parca mi-ar fi citit gandurile si ar fi stiut ca era ceva ciudat.In fine apoi el discuta cu cineva si il vedeam doar din profil si parca era rarait dar nu mai era el,adica nu avea fata lui .Tot visul asta si cu copacii aia era ca si cum eram eu,cea reala pentru ca imi spuneam"Uite copaci de astia am visat atunci,nu pot sa cred ca e real"sau asa simteam,gandeam.IN fine a fost doar un vis dar nu stiu ce inseamna,holurile si presedintele cu mana lui stanga ... .

avatar

mariana    •    16-12-2018

am visat noaptea trecuta pe presedintele Iohannis, se facea precum eram un fel de femeie de serviciu si trebuiau lucrurile puse la punct cu responsabilitate...undeva se tinea un fel de sedinta conferinta intr-o sala mai mare...erau mai multe persoane unde presedintele m-a chemat in fata acestor persoane ca sa ma laude...ma simteam un pic rusinata dar in final am tinut pasul chiar am discutat si m-am prezentat lejer...primisem o gramada de cadouri niste rochii de la presedinte care aratau foarte bine dar nu dintre cele mai scumpe si destul de decente care imi veneau foarte bine....la un momentdat intr-o camera ramasesem doar eu si el si am simtit impreuna ca vrem sa ne sarutam si ne-am sarutat atit de pasional....o pasiune foarte puternica....mai erau citeva persoane care parca ne urmareau din priviri ptr ca li se parea ciudat ca eu si presedintele sa raminem singuri, si in acelasi timp constientizam ca este casatorit si ma rusinam dar totusi nu ma puteam opri....in realitate il apreciez pe presedinte dar niciodata nu m-am gindit la mai mult decit ca are sustinerea si un vot din partea mea....nu stiu cum s-a putut ajunge la un asemenea vis... as vrea sa stiu cam ce ar putea insemna acest vis....

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-piata.jpg Mare - inseamna avere, mostenire; - in vechime, comertul era, pentru omul obisnuit, singurul mijloc prin care se puteau face, cu…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Piata
interpretare-vise-gratar.jpg - nevoie de relaxare, teama de a nu iti pierde prietenii.…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Gratar
interpretare-vise-tufa.jpg - o suparare sau o impotrivire; mici piedici care te sacaie si care, la un moment dat, iti pot provoca pagube,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Tufă
interpretare-vise-mic.jpg - daca un lucru in vis e mai mic decat in realitate sau devine mic pe parcursul visului -…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Mic

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri