Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Sarpe verde

Interpretare vis: Sarpe verde

  raluca
  02-05-2009

buna! de doua nopti am avut acelasi vis..si nu reusesc sa imi dau seama ce sugereaza el! visez un baiat care este inconjurat de un sarpe mare verde .baiatul incearca sa omoare sarpele cu un cutit dar scapa cutitul iar eu iau cutitul si il infing in sarpe..atunci sarpele incepe sa ma urmareasca ,iar eu alerg pe contrasens..sar peste masinile care vin spre mine..alerg spre casa. in zona in care stau .strig la un prieten:Sunt probleme grave..vino!apoi il vad pe baiatul de la inceptul visului fiind verde tot..acoperit cu un fel de sange verde ..apoi prietenul acesta coboara cu inca o fetita[si pe ea o cunosc..am copilarit candva impreuna]..ea are o sabie in mana...si incepe sa taie sarpele..dar sarpele e foarte mare..si incearca sa ne sugrume...apoi eu iau sabia in incep sa tai si eu sarpele....dupa care incercam sa fugim...dar in fata noasta apare o usa..incerc sa sparg usa cu sabia..dar sabia se rupe...prietenul nostru sparge cumva usa..si apoi iesim!..afara dam peste o fata care nu am mai vazuto in viata mea..ea era cea \"posedata\" de acel sarpe..ne povesteste ca a fost posedata de sarpe cand a fumat o tigatra de la o fata extrem de fumoasa..blonda cu ochii albastrii!!! dupa care se ridica si pleaca cu fata blonda!!...la inceput in vis am un puternic sentimet de frica..dar cand omor sarpele ma simt oarecum implinita si satisfacuta!...as fi foarte recunoscatoare daca ati putea sa imi spune-ti semnificatia visului!!!multumesc anticipat!!

Interpretare vis (13)

avatar

miki    •    29-06-2009

intr-o noapte am visat 3 serpi galbeni mari ce ii hraneam cu iepuri, si urmatoarea noapte am visat 666 serpi verzi si 666 rosii. ce inseamna?????

avatar

lilian    •    17-08-2009

am visat ca fugea unul cu cutitul dupa mine

avatar

Ionut    •    05-09-2009

Am visat un sarpe care venea dupa mine,insa am reusit sa il omor. Ce ar putea semnifica?

avatar

ene vasile gabriel    •    17-09-2009

sarpe verde care a trecut pe langa mine (el probabil vroia sa fuga cand ma vazut) ,imi era frica de el in vis,am alergat dupa el apoi a disparut dintr-o data.totul sa petrecut in casa

avatar

andreea    •    03-10-2009

am visat ca am nascut o fetita,insa la cateva minute,am mai nascut un baietel f frumos.dupa asta,ne-am adunat cu totii la masa,iar fetita s-a ridicat in picioare,shi era sa cada.baiatul a apucat-o de mana.in mometul ala am crezut ca a vrut sa o prinda,insa el vroia sa o impinga.mi s-a parut f ciudat cum a avut el atata putere,fiind abia nascut,shi pe urma am observat ceva ciudat la ochii lui,shi i-am dat seama ca e posedat.vreau din tot sufletul sa stiu ce inseamna.

avatar

andreea    •    03-10-2009

nu am mai fost de ceva vreme acasa,shi am visat intr-o seara,fiind destul de suparata pe ai mei ca au uitat de ziua mea,shi cand shi-au adus aminte,nu le-am mai rasp la tel.am visat ca ma dueam acasa dupa mult timp,shi cand am ajuns la parintii mei pe strada,nu am apucat sa intru bine pe strada,ca am vazut f multe masini de pompieri,f multa lume care mergeau dupa o caruta.in toata multimea aia,am vazut-o pe nepotica mea,shi am intrebat ce s-a intamplat.ea mi-a zis ca unchiu
(nu bunicu)nu mai e.emort.m-am uitat la caruta shi tatal meu era in cosciug,insa nu ai era nimeni din familia mea.eu am urcat in caruta,am inceput sa plang,l-am luat pe tati in brate,si nu vroiam sa ii mai dau drumul.

avatar

andreea    •    03-10-2009

apropo de srpi,un vis f ciudat,am avut cand mi-am visat toata familia,insenand tata,mama shi frat,in cosciuge,toate avand cate o gaura.eu eram in pagul usii shi nu stiam ce se intampla.coscuigle era uuacoperite,insa eu stiam ca ei sunt inauntru.la scurt timp,au inceput sa intre shi sa iasa in continuu srpi din sicrie.m-a speriat f tare,shi totul a incepud sa arda.se auzeau tipete,insa serpii nu mureau.parca se inmulteau

avatar

costel    •    27-10-2009

am visat ca trec pe linga o balta cu 2 prieteni! ne vede un sarpe mare se ridica si cand sa o rupem la fuga vine cu o viteza fantastica si ma musca de p... Strig la un prieten ajutama ca nu sacap se asta!el se apuca sa calce in picoare sarpele si -l rupe in 2 si in fina sarpele moare dand drumul la p... meu si spun prietenului meu bine ca am sacapat si ca nu a fost veninos ramanant cu urme serioase de la muscatura! m-am speriat eu care nu ma sperii de fel!sa fie farmece?nu prea cred dar ma pus pe ginduri!

avatar

Alexandra    •    25-06-2010

am visat ca mergeam cu prietenul meu la garla .. si chiar cand vroiam sa intru in aparnam vazut un sarpe foarte mare .. cred ca era cobra .. care a omorat cativa oameni .. si nu am putut face nimic sa`i salvez.. am gasit o interpretare care zice ca de obicei iti este frig in timpul somnului.. si d`asta apar visele cu serpi.. si chiar m`am trezit sa ma imbrac .. m`am speriat foarte tare :|

avatar

Alexandra 26.08.2010    •    26-08-2010

eu am visat ca eram la tara la bunici si ma urmareau niste serpi prin cva tunel intunecos si cand am reusit in sfarsit sa ies la lumina in curte a aparut un sarpe mic si verde care se misca repede si care dupa ce a fost rupt in doua cu piciorul de fratele bunicului meu (care de fapt e mort ) sarpele s-a regenerat brusc cum a fost inainte.Apoi fratele bunicului meu s-a improptit slabit iar eu i-am zis ca trebuie sa se odihneasca si el mi-a zis sa privesc mortul din moarte si pana aici a fost visul.

avatar

madalyn    •    16-01-2011

am visat ca eream intr-un camp care imi parea cunoscut undeva pe langa casa lu mama de sta acuma unchiu erea un camp agricol cu multa iarba in el terenul insa nu mai e al lui unchiu ca la pierdut in judecata. se facea ca intru pe teren cu cativa prieteni sau singur si mergand prin iarba cred ca pamantul erea semanat cu grau sau ovaz si naintand prin recolta am dat de niste serpii intinsi care pareau morti unii chiar intr-o parte cand am inceput sai ating se ridicau si fugeau ereau de toate marimile si ereau de culoare verde.

avatar

Monica    •    05-12-2011

Am visat un sarpe verde..curios dar in vis nu i-mi era frica deloc! il tineam la piept si la un moment dat chiar m-am speriat ca nu se mai misca crezand ca era mort.stie cineva ce inseamna??

avatar

Maria    •    20-12-2013

Buna ziua!

Aseara am avut un vis cu multi serpi, grosi si viu colorati, toti cu pete diverse. Eram in drum spre gara si m-am oprit pe trotuar, sub un cires copt, mare, sa stau de vorba cu un baiat. El manca cirese direct din copac, iar eu am inceput sa-mi umplu buzunarele de la vesta, plus o pungutza. Ne indepartam de copac sa mergem mai departe eu si acel baiat si, dintr-o data, vad chiar in locul in care am stat sub copac ca apar 3 serpi grosi, mari, colorati, incolaciti, cuminti dealtfel. Chiar eram bucuroasa ca am plecat mai devreme, ca nu stiu ce reactie as fi avut daca ar fi venit langa mine. Pe trotuar in fatza mea aparuse un alt sarpe in iarba, m-am speriat si am mers mai repede, travesand strada. Si, din mijlocul strazii priveam in urma la acei serpi care stateau incolaciti in iarba verde, sub si pe langa acel cires copt, din care eu imi umplusem buzunarele, si am plecat mai departe. M-a uimit coloritul serpilor si cat de frumosi erau, desi mi-era teama de ei.

Oricare interpretare e binevenita si va multumesc din suflet!

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-sarpe.jpg - sarpele ne invadeaza bucuros visele si este una din imaginile onirice cele mai frecvente. Ramane in acelasi timp una din…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Sarpe
interpretare-vise-anaconda.jpg Sa vezi un sarpe Anaconda in vis sugereaza creativitatea si potentialul tau. Acest sarpe atrage atentia asupra sexualitatii tale si a faptului…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Anaconda
interpretare-vise-prietenie-prieten.jpg - vei avea parte de intristare, de suparare; - probabil ca esti deja tulbure din punct de vedere sufletesc, iar visul vine…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Prietenie, prieten
interpretare-vise-mucatura.jpg De animal - pericol, critici, conflict, atacuri, neintelegeri; De caine - neintelegeri, controverse, certuri; - ai de-a face cu un dusman insistent;…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Mușcătură

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri